Oberta la inscripció a dos nous cursos de formació ocupacional

El Centre Joan N. García-Nieto acull dos nous cursos de formació ocupacional adreçats a persones que es troben en situació d’atur. Un curs d’atenció al públic en anglès i d’activitats d’auxiliars de magatzem és l’oferta del Servei d’Ocupació de Catalunya a Molins de Rei.

El Centre d’Ocupació i Desenvolupament Joan N. García-Nieto serà el lloc on es realitzaran els dos cursos disponibles per a aturats a Molins de Rei. El primer dels cursos serà d’anglès per desenvolupar tasques d’atenció al públic. Tindrà 220 hores de durada i per poder cursar-lo és necessari tenir el graduat d’ESO o equivalent i experiència en l’àmbit administratiu o d’atenció al públic. Es faran dos grups d’aquest curs, el primer començarà el 28 de desembre i el segon el 2 de gener. La formació finalitzarà al juliol.

L’altra curs disponible al Centre García-Nieto és el d’activitats auxiliars de magatzem. Amb aquest curs es busca capacitar els participants per desenvolupar tasques relacionades amb la gestió de magatzem i inclou un mòdul de conducció de carretons elevadors. En aquest cas, l’únic requisit és tenir el graduat d’ESO. La formació tindrà una durada de 230 hores i també hi haurà dos grups. El primer començarà el 14 de gener i el segon el 8 d’abril. En aquest cas, les jornades formatives seran més intensives i tindran una durada de tres mesos.

Les inscripcions als cursos es poden realitzar al mateix García-Nieto, al carrer Francesc Layret, 15, al polígon industrial El Pla.