Els partits del cap de setmana

Horaris i partits del cap de setmana esportiu de Molins de Rei. 

Futbol

El Molins de Rei CF vol reivindicar-se a casa després de la gran victòria de la setmana passada en el camp del Martorell. L’entrenador, Joan Garcia, diu a Viu Molins de Rei que és “molt important” tancar l’any amb bones sensacions.

Els entrenats per Rafa Martínez van millorant el seu joc poc a poc tot i les múltiples baixes que tenen en el centre del camp. A més, arriben al camp del Fruitosenc sense porter i Javi Villasanta o Eric García ocuparan aquesta posició. Un bon resultat deixaria les portes més que obertes a sortir de la zona perillosa durant el 2013.

Futbol Sala

La victòria a la pista de l’Esparraguera va servir-li al CFS Molins 99 per col·locar-se com a lider de la categoria. L’entrenador, Jorge Rubio, explica a Viu Molins de Rei que espera “que els jugadors s’adaptin bé a aquesta condició de líders”. El Castellví arribarà a la Sínia per tancar-se, una circulació ràpida de la pilota serà vital.

Handbol

El jove equip molinenc vol tancar l’any amb una victòria a casa. El CE Molins de Rei necessita dos punts per allunyar-se de la zona perillosa de la taula classificatòria. Seria el premi a la constància.

El femení d’handbol buscarà els dos punts fora de casa per continuar en posicions d’accés a la “Final4” de Lliga Catalana.

Recomanacions personalitzades