Les entitats recapten prop de 2.500 euros per la Marató de TV3

Diverses entitats han organitzat activitats durant els últims dies per recollir diners per la Marató de TV3, destinada enguany a la lluita contra el càncer. En total s’han recaptat prop de 2.500 euros amb la implicació d’AMPAs, casals d’avis i clubs esportius.

La venda de diversos productes cedits al casal d'avis de la Riera Bonet es va traduir en 1.000 euros // J.R.

La venda de diversos productes cedits al casal d’avis de la Riera Bonet es va traduir en 1.000 euros // J.R.

Desembre és un mes d’overbooking solidari però, tot i això, la ciutadania de Molins de Rei ha demostrat ser un municipi compromès amb diverses causes. Primer es van recollir més de 13.000 quilos de menjar pel Gran Recapte d’Aliments, després es van superar els 12.600 euros en els actes de suport a l’AFANOC, l’associació d’amics i familiars de nens amb càncer.

Aquest cap de setmana era el torn de la Marató de TV3 i a Molins de Rei es van organitzar diverses activitats. En total, segons fonts municipals, s’han recaptat quasi 2.500 euros a favor de la Marató, aquest any dedicada a lluitar contra el càncer. El Casal d’Avis de la Riera Bonet va ser un dels llocs on més diners es van aconseguir amb un petit mercat de manualitats diverses elaborades durant els últims mesos per diverses entitats i particulars. Els objectes cedits es van posar a la venda i en total es van aconseguir 1.000 euros.

La Xarxa d’AMPAs de les escoles de Molins de Rei va celebrar una sèrie d’activitats durant el diumenge a l’escola Alfons XIII. Amb un mercat de joguines i llibres de segona mà i la venda de pastissos es van aconseguir diners destinats per a la Marató. L’escola Sant Miquel, per la seva banda, va celebrar una jornada de patinatge artístic al pavelló de l’escola, amb l’exhibició de nens d’entre 6 i 18 anys.

Les entitats esportives també van donar recolzament a la Marató de TV3. Els primers en fer-ho van ser el Molins de Rei CF, que va organitzar amb gran èxit un campionat benèfic de futbol el cap de setmana anterior, en el que van reunir milers de persones i van aconseguir 505 euros. La secció de judo i hoquei patins van celebrar una jornada esportiva conjunta el mateix diumenge de la Marató al poliesportiu La Sínia. Un dia abans, dissabte, el Club Pàdel Molins va organitzar un torneig de pàdel solidari.

  • Teresa

    Es lastimoso ver , año tras año, la predisposición de estas gentes de diverses entitats, en organitzar activitats per recollir diners per la Marató de TV3, de dudoso destino, Los 2.500 euros recaudados deberian destinarse al pago de un bufete de abogados privado que pleitease sin tregua contra el gobierno para exigir que invierta lo que le corresponda de nuestros impuestos, en investigación contra el cáncer , y en pleitar si es preciso contra los despistes de Cat Saluld en los caso en que el CAP correspondiente, no hubiese detectado a tiempo el cancer a sus pacientes, con solicitud de indemnizaciones. Todo eso de la implicació d’AMPAs, casals d’avis i clubs esportius, es una cortina de humo, promovida y con intereses en el Cat Salut.

  • Pingback: Creu Roja reparteix joguines entre 423 nens en risc d'exclusió social | Viu Molins de Rei()