Efectivitat contra poc futbol

Dos gols d’Àlex Agudo donen vida al Molins de Rei CF per guanyar en un complicat desplaçament a Martorell per 1 a 2.

El Molins va fer un partit efectiu que el permet començar a remuntar // Adrià Casaín

El Molins va fer un partit efectiu que el permet començar a remuntar // Adrià Casaín

Partit poc vistós el que es va viure al Torrent dels Llops de Martorell, tant trist que de tant en tant els assistents anaven fent un cop d’ull a la final del Mundial de Clubs jugada a Yokohama entre el Corinthians brasiler i el Chelsea. Dos partits d’una important similitud, el futbol no era de toc i els equips guanyadors s’ho emportarien per l’eficàcia de cara a gol.

Àlex Agudo va avançar al Molins de Rei CF gràcies a un penal provocat per unes mans dins de l’àrea local.  Corria el minut 17 i el Martorell ho intentava una i altra vegada però la seva reacció era massa tímida. Al descans, els aficionats més fidels al futbol internacional anaven a veure la final mentre comentaven el baix rendiment que tenia el partit entre Martorell, aleshores tercer a la taula, i el Molins de Rei CF.

Santi Murgui, de 19 anys, va tornar a jugar uns minuts després de debutar la jornada anterior

La segona part no va presentar masses canvis en la orientació del partit. El Martorell tenia més la pilota però sempre a camp propi,  el Molins va fer un partit tàcticament molt seriós, sobretot en l’aspecte defensiu. Quan més s’acostava el Martorell i més a prop semblava el gol de l’empat, un cop més Àlex Agudo, al més pur estil Paolo Guerrero, feia el 0-2 definit amb elegància d’un 1 contra 1. El Molins, però, va haver de resistir els últims vint minuts amb un home menys, en motiu d’una protestada expulsió de Nelson Nicola per doble groga. Va ser llavors quan el Molins de Rei va mostrar la seva millor versió, va saber aguantar el partit, quelcom que en altres partit no havia fet.

A les acaballes del partit, Oleguer Pujol va ser expulsat, també per doble targeta groga, provocant un penal en el temps afegit. Salvador Tena va convertir la pena màxima però no va servir de res perquè el matx va acabar amb un apagat però important 1-2.

El Molins amb aquesta victòria torna a treure el cap a la classificació i ja mira cap a dalt, amb la intenció de remuntar el mal inici de temporada. El dissabte a les 18.15h el Sant Andreu de la Barca visita el Municipal Josep Raich. Els de Joan Garcia aniran a per la segona victòria consecutiva contra un rival directe.

Recomanacions personalitzades