La intensitat feta bàsquet

CE Molins de Rei 64-49 Bàsquet Corbera. Les molinenques fan una demostració de intensitat en el joc i superen amb comoditat al Corbera. Les de Pere Galimany són terceres a només una victòria de les primeres. 

La concentració mostrada per les molinenques va ser extraordinària // Jose Polo

La concentració mostrada per les molinenques va ser extraordinària // Jose Polo

El sènior femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei és un equip amb bones individualitats però, si per alguna cosa destaca, és per la intensitat del seu joc. Un exemple de la concentració de l’equip és l’escàndol que organitzen en cada atac contrari les jugadores que es troben a la banqueta. Des de que la base agafa la pilota al seu camp fins que l’equip contrari comença a construir les seves opcions de tir, les companyes no deixen de cridar per animar a la defensa. Sobre la pista, corren més que ningú i aquesta és una de les claus del seu èxit. Actitud. 

D’aquesta manera ofega l’equip de Pere Galimany als seus rivals, sobretot a casa. Es va tornar a veure durant la visita del Corbera al Polieportiu Municipal d’aquest diumenge. El CE Molins de Rei va esclafar a les visitants, un equip de la mitja taula, a partir d’una bona defensa. Després, en atac, l’equip intenta jugar ràpid però amb una intel·ligència suficient com per seleccionar bé els seus llançaments. Aquesta combinació les ha portat a la segona posició de la classificació i a encapçalar el marcador del matx contra el Corbera per 33 a 24 a la mitja part.

El CE Molins de Rei va ser superior física, tècnica i mentalment.

La segona part va començar amb més del mateix, intensitat, intensitat i més intensitat de les molinenques. Fins i tot, a vegades, es trobava a faltar una mica més de calma al construir les jugades. Però el joc del CE Molins de Rei no s’entén sense rapidesa i, ràpidament, van obrir una bona escletxa a l’electrònic per tancar el tercer quart per 52 a 34 i el partit gairebé decidit.

Només faltava rematar la jugada. I les molinenques van seguir amb la mateixa tònica per tal d’estalviar-se maldecaps. Tot i això, és cert que l’equip es va desentonar una mica a l’últim període. Això va ser aprofitat pel Corbera per retallar distàncies, maquillant el marcador. Al final, victòria molinenca per 64 a 49. Un pas més en un camí molt llarg i, de moment, també molt dolç.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter