El masculí d’handbol planta cara al Sant Martí Adrianenc

CE Molins de Rei 31-33 Sant Martí Adrianenc. Els molinencs posen contra les cordes a un equip de la part alta de Primera Catalana. El Poliesportiu Municipal es converteix en una plaça difícil de superar. 

Aleix Anducas busca opcions de jugada // Jose Polo

Aleix Anducas busca opcions de jugada // Jose Polo

Gran esforç, sense recompensa, del sènior masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei. Els molinencs van perdre de només dos gols (31-33) contra un dels equips forts de Primera Catalana, el Sant Martí Adrianenc, quart a la classificació després d’onze jornades.

El matx va ser vibrant de principi a fi. Els dos equips van mostrar un joc extremadament ràpid i es veien transicions vertiginoses que feien gaudir al públic. Pol Ibañez trencava la defensa visitant aconseguint 4 dels 5 primers gols del CE Molins de Rei mostrant un nivell d’handbol extraordinari. Sense un físic imponent, el molinenc guanyava posicions de llançament gràcies a la seva agilitat i imaginació.

Tot i la derrota, el CE Molins de Rei va deixar bones sensacions.

L’entrenador rival va reaccionar ràpidament i va apostar per un marcatge individual sobre Ibañez. Així doncs, un dels millor defenses rivals el seguia per tots els racons de la pista, fet que va desesperar en alguns moments al jove molinenc. Això va provocar uns breus minuts d’incertesa en atac aprofitats pel Sant Martí Adrianenc per agafar una renda de dos o tres gols.

Just abans de la mitja part el millor jugador visitant va caure lesionat amb problemes en un dels seus turmells. Els crits del jove jugador van espantar al públic del Poliesportiu Municipal i amb un regust de boca amarg es va arribar a la mitja part amb un resultat de 14 a 15.

La segona part va començar amb la mateixa tònica: Igualtat. Van ser els petits detalls els que van decantar la balança. L’equip visitant va ser una mica més constant en el seu joc i això va donar-li els dos punts finalment. Possiblement, li va mancar una mica d’experiència al CE Molins de Rei, massa nerviós en els moments claus. Però un equip és jove per a bé i per malament. Els molinencs van deixar bones sensacions, fent patir fins al final a un equip dels potents de la categoria. Estan cridats a aconseguir millors resultats durant la segona volta de la competició.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades