Se’ls fa curt el partit

Atlètic Incresa 1-1 Santa Coloma de Cervelló. Els del barri del Canal dominen la possessió de la pilota de forma estèril. Jordi Pujades fa l’empat al 87 i després els blanc-i-blaus gairebé s’emporten els tres punts. 

Villasanta fa efectiu un llançament de banda a la segona part // Jose Polo

Villasanta fa efectiu un llançament de banda a la segona part // Jose Polo

Partit vital per als dos equips, situats a la zona de descens. Els del barri del Canal arribaven després d’una meritòria victòria al sempre complicat camp del Corbera i, una victòria, podria haver significat una injecció de moral important i, a més, donar-li un bon cop a un rival directe. Però, curiosament, a l’equip se li va fer curt el partit tot i estar marcat per les baixes i gairebé sense canvis. El Ricard Ginebreda va apagar els llums amb la sensació que amb 10 minuts més de partit l’Atlètic Incresa s’hauria emportat la victòria.

L’Atlètic Incresa va pecar de manca de profunditat però va controlar bé la possessió

L’equip blanc-i-blau va dominar el partit des del primer minut acaparant tota la possessió de la pilota. Els del barri del Canal van combinar amb calma amb una sortida de la pilota correcte. L’equip de Rafa Martínez es sentia còmode però el problema arribava als tres quarts del camp, on no hi havien idees. L’equip trobava a faltar les desmarcades de Jordi Pons i Erik Serrano, situats en el centre del camp per a l’ocasió donades les múltiples baixes en aquesta zona.

Així doncs, els locals tenien un domini estèril, insuficient per trencar el 0 a 0 que marcava l’electrònic i així anaven passant els minuts. L’ocasió més clara del partit va arribar per part visitant i la va transformar en gol. Una bona passada entre línies fa que el davanter del Santa Coloma li guanyés l’esquena a la defensa de l’Atlètic Incresa. Una suau i espectacular vaselina va posar el 0 a 1. Després, sense temps d’assumir-ho, es va arribar a la mitja part. Gols psicològic, doncs.

Durant els últims minuts l'Atlètic Incresa va millorar  en atac // Jose Polo

Durant els últims minuts l’Atlètic Incresa va millorar en atac // Jose Polo

La segona part va començar amb la mateixa a tònica, l’Atlètic Incresa controlava la pilota però no era capaç de generar ocasions. Jordi Vargas va avisar sobre el minut 60 amb una gran acció. Després de superar al defensa va fer un xut creuat que va passar fregant el pal. Però l’ocasió va ser aïllada i no van arribar més.

Arribats els últims 10 minuts, Rafa Martínez se la va jugar amb un 3-4-3. Després d’una jugada a pilota aturada i una errada del porter en la sortida, la pilota va quedar morta sobre el punt de penal. Llavors Jordi Pujadas, ben col·locat, va fer l’empat amb un xut suau amb la cama esquerra. Era el premi al jugador ordenat, tenaç i disciplinat que, per sorpresa de tots, treia la qualitat tècnica per donar-li l’empat al seu equip. I el gol va donar-li ales a l’Atlètic Incresa que, de tenir més temps, segurament hagués guanyat el partit. Una pena ja que un empat a casa contra l’últim classificat no era el resultat esperat per un equip que està cridat a millorar de cara a la segona volta.

 Fitxa tècnicaAtlètic Incresa

Atlètic Incresa: Alejandro Lopez, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jordi Vargas, Jordi Pujadas, Jordi Pons, Erik Serrano, Ángel Barrosso, Francesc Canals, Gerard Salinas i José Manuel Rubio. Suplents: Francisco Ruiz i Eric Garcia.

Santa Coloma Cervelló escut

 

Santa Coloma de Cervelló: Alejandro Mora, Gabriel de Leon, David Alcalaarevalo, Jesús Sánchez, Axel Salinas, Félix Tamayo, Adrian Blazquez, Daniel Alguacil, Marc Sobrino, Jordi Berdun i Héctor Fernández.

Gols: 0-1 Adrián Blazquez (44′), 1-1 Jordi Pujadas (86′)

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades