La Vella Dixieland visita la Traska Truska

La Vella Dixieland, un grup de jazz amb més de 30 anys d’història, passa aquest diumenge 16 de desembre per la Traska Truska. Un ampli repertori de l’experimentada banda, buscant l’essència del jazz, estarà acompanyat de Marian Barahona en un concert organitzat per  Contrabaix.

Integrants de La Vella Dixieland // ContraBaix

Integrants de La Vella Dixieland // ContraBaix

La Vella Dixieland, és un cas inèdit dins del panorama musical d’aquest país. Fundat l’any 1980, el grup va començar com una reunió d’amics per tocar la música que més els hi agradava: el jazz clàssic. Des d’aleshores ha tingut una progressió constant: ha enregistrat 10 discos, ha realitzat més de 2.500 actuacions, ha participat en els millors festivals de jazz del món i ha col·laborat amb nombrosos grups de tot el país.

Malgrat el nom del grup fa referència a l’estil dixieland, La Vella ofereix un repertori molt més ampli. A més de jazz tradicional, també inclouen el swing, els espirituals, el blues i el jazz actual de New Orleans. I aquest concert ho faran acompanyats de Marian Barahona com artista convidada. “una veu que ja no és una promesa, si no una gran realitat”, asseguren els organitzadors del concert.

La Vella Dixieland presentarà aquest diumenge 16 de desembre el repertori del seu nou disc Cooking al Luz de Gas, on temes dels clàssics s’alternen amb temes de nous autors i algun tema propi. L’actuació serà a les 19 hores a la Traska Truska del passeig del Terraplè. Les entrades tenen un cost d’11 euros per Amics de Contrabaix, 12 euros si es compra anticipadament i 15 euros a taquilla.

Recomanacions personalitzades