Els partits del cap de setmana

Horaris i partits d’aquest cap de setmana de les diferents entitats esportives de Molins de Rei. Podreu seguir tota l’actualitat esportiva de la vila al Twitter de la redacció d’esports de Viu Molins de Rei, @esportsviu 

Futbol

Els del barri del Canal van recuperar sensacions aconseguint una victòria de mèrit al camp del Corbera i poden aprofitar la visita de l’últim classificat per apropar-se a la zona de salvació.

El Molins de Rei CF intentarà donar la sorpresa al camp del segon classificat. Els molinencs necessiten canviar la dinàmica que els ha portat a situar-se en la zona perillosa de la taula.

Bàsquet

Els homes de Juan Couto arriben a la pista del Viladecans amb el premi al millor equip masculí de la vila a les mans. Però la igualtat a Primera Catalana és espectacular i, per tant, es presenta un partit complicat com tots els desplaçaments de la temporada.

Un dels equips revelació de la temporada, el sènior femení de bàsquet, rep demà al Corbera al Poliesportiu Municipal. Les entrenades per Pere Galimany no renuncien a res aquesta temporada.

Handbol

Segurament, el partit més atractiu de la jornada d’esports de Molins de Rei. El sènior femení d’handbol rep al Tortosa Hidrocanal, un dels equips cridats a participar en la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata.

El jove equip masculí d’handbol té qualitat per plantar a cara a qualsevol rival. Tot just després del partit del femení, completaran una gran tarda d’handbol al Poliesportiu Municipal.

Futbol Sala

El Club Futbol Sala Molins 99 visita la pista l’Esparraguera. Un equip cridat a tot enguany i en bona forma vol emportar-se una victòria de mèrit fora de casa.

Voleibol 

L’Associació Esportiva Molins de Rei rep a un rival directe diumenge al Poliesportiu Municipal. Després d’un inici de temporada complicat l’equip comença mostrar la seva millor cara.