Càritas organitza una nova recollida d’aliments per Nadal

Càritas organitza per quart any consecutiu una recollida d’aliments extraordinària per Nadal. L’objectiu és complementar els ajuts que ofereix habitualment Càritas a diverses famílies de Molins de Rei en situació d’exclusió social. Es preveu ajudar a unes 50 famílies en aquesta campanya.

La campanya de recollida estarà oberta durant tot el Nadal // Parròquia de Molins de Rei

La campanya de recollida estarà oberta durant tot el Nadal // Parròquia de Molins de Rei

Càritas parroquial de Molins de Rei atén habitualment a una quinzena de famílies amb “vals” per aliments i altres necessitats bàsiques. Davant la situació de crisi i creixent demanda, l’organització lligada a l’església organitza per quart any consecutiu una recollida d’aliments extraordinària prèvia a Nadal. D’aquesta manera es preveu arribar a poder ajudar a una cinquantena de famílies de Molins de Rei, tant a les que habitualment reben el suport de l’església com altres famílies que passen per moments difícils.

Càritas està recollint en aquesta campanya aliments com pasta, llet, sucre, cafè, galetes, farina, oli, llegums, arròs, llaunes, olives i sucs, entre d’altres productes secs. Des de Càritas asseguren que “serà una manera d’ajudar a les famílies més necessitades, alhora que també permetrà estalviar per altres finalitats els diners que habitualment es destinen a menjar”.

La recollida es realitza els dies feiners de 17.30 a 19.30 hores al despatx parroquial de l’església de Molins de Rei. El divendres 14 de desembre també es farà recollida d’aliments a la capella de Sant Isidre en el mateix horari. Dissabtes i diumenges a totes les misses a les diferents esglésies de Molins de Rei es farà la recollida final. Amb tots els productes aconseguits es faran uns lots que s’entregaran a les famílies abans de Nadal.