Enxampat un conductor a 188 km/h per l’autopista a Sant Feliu de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra denuncien un conductor per superar en 108 km/h el límit de velocitat permès circulant per l’autopista B-23 a l’alçada de Sant Feliu de Llobregat.

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home de 23 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vallirana (Baix Llobregat) per un delicte contra la seguretat del trànsit, en conduir a una velocitat superior a l’establerta.

El fets van succeir el passat 6 de desembre, a les 7:13 hores, al punt quilomètric 6,9 de l’autopista B-23, al’alçada de Sant Feliu de Llobregat. Durant un control planificat de velocitat, els mossos van detectar un turisme amb matrícula de l’Estat Espanyol que circulava a 188 km/h per un tram, on la velocitat estava limitada a 80 km/h.

Els agents no van poder aturat el vehicle en el moment dels fets perquè es va desviar del lloc on es trobava la dotació policial, motiu pel qual no se li va poder notificar la denúncia. Posteriorment, una patrulla va poder localitzar el vehicle i el conductor, que es trobava al seu domicili, de manera que se li va informar que estava denunciat penalment.

Finalment, els mossos van instruir diligències penals i les van adreçar al Jutjat d’Instrucció número 7 de Sant Feliu de Llobregat.

Recomanacions personalitzades