L’Associació de venedors del Mercat comença una campanya solidària en col·laboració amb Creu Roja i Càritas

Les botigues del Mercat Municipal confeccionen un lot de productes frescos que aniran distribuïts a les families més necessitades de Molins de Rei a través de Creu Roja, Càritas i l’Església Evangèlica. L’Associació de venedors enceta una campanya de Nadal plena de solidaritat. 

Òscar Romero acompanyat de representants de les entitats col·laboradores // Jose Polo

Òscar Romero acompanyat de representants de les entitats col·laboradores // Jose Polo

Sí, és cert que cada vegada la crisis econòmica és més greu. Però també ho és que cada vegada les persones són més conscients dels problemes i es mostren disposades a col·laborar, tant com sigui possible, en iniciatives solidàries que, tot i que no solucionen el problema, actuen com un analgèsic vital en una situació més que complicada.

En aquesta línia, l’Associació de venedors del Mercat Municipal ha iniciat una campanya solidària per aquest Nadal. Cada botiguer el·laborarà un lot de productes frescos que, des de a proximitat, ajudaran a les famílies més necessitades de Molins de Rei. Aquest és l’inici d’una acció feta en col·laboració amb Creu Roja, Càritas i l’Església Evangèlica i que pretén arribar a tots aquells veïns que ho necessitin. A més, s’ha creat un punt de recollida d’aliments per fer que els propis consumidors també puguin col·laborar.

“Enguany hem decidit destinar els recursos de la campanya de Nadal a una causa solidària” explica el president de l’Associació de venedors, Òscar Romero. “Normalment, aprofitàvem aquestes dates per fer campanyes de fidelització dels clients però donada la situació que vivim ens ha semblat correcte fer una cosa així” diu Romero. L’objectiu de la campanya és “ajudar al màxim de famílies possibles en un període curt de temps”. El proper dia 24 de desembre es farà un recompte de tots els aliments distribuïts. La campanya va començar el passat 9 de desembre amb un acte alegre: una ballada de Zumba Fitness a la Plaça del Mercat a càrrec de Benjamin Sànchez.