La segona part salva al femení d’handbol

El CE Molins de Rei  guanya al CH Sant Esteve Sesrovires per 21 a 26. Les molinenques es van emportar els 2 punts a casa gràcies a la reacció que van tenir durant la segona part. 

Les molinenques van guanyar gràcies a una bona segona part // Laura Fernández

El sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei viatjava dissabte fins a Sant Esteve Sesrovires. Les noies d’Isa Rabassa continuen amb molt bona ratxa i és que després de portar ja 10 jornades de lliga les molinenques es situen a la tercera plaça en una de les competicions de Lliga Catalana amb més nivell dels últims anys.

El CH Sant Esteve Sesrovires és l’últim equip de la classificació i, per tant, s’esperava un partit no gaire complicat per a les molinenques. Però, una vegada més, l’esport demostra que no es pot donar res per fet i l’equip local va ser capaç de plantar cara a les favorites en tot moment. La primera part va ser molt igualada. El Sant Esteve es feia fort gràcies a una gran defensa que feia patir al Molins en atac. Després, quan tocava anotar, les locals ho feien amb una confiança inusual en un equip que no passa pel seu millor moment.

El CE Molins de Rei va patir per guanyar en una pista, a priori, no gaire complicada

Però, el CE Molins de Rei va reaccionar fent una bona segona part dominant l’àrea rival. Sense fer un dels seus millor partits, les molinenques van aconseguir l’objectiu: victòria i continuar sumant. L’àrbitre xiulava el final del matx amb un resultat final de 21 a 26.

Ara, es moment de seguir sumant. La propera prova serà al Poliesportiu de Molins de Rei on les molinenques rebran al Tortosa Hidrocanal, un rival dels forts.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades