Gran participació al torneig benèfic en col·laboració amb la Marató de TV3

Milers de persones passen pel Municipal Josep Raich gràcies al segon torneig de futbol en col·laboració amb La Marató de Tv3. S’aconsegueixen 505 euros per lluitar contra el càncer.

El Municipal Josep Raich es va omplir de gom a gom // Molins de Rei CF

El Municipal Josep Raich es va omplir de gom a gom // Molins de Rei CF

No es recordava un ambient així al Municipal Josep Raich. Milers de persones van passar pel camp del Molins de Rei Club de Futbol que, segons l’organització, va arribar a aplegar a 2.000 persones en el moment més àlgid de la jornada. El millor: tot per una causa benèfica. El torneig en col·laboració amb La Marató de TV3 es consolida, en la seva segona edició, com un dels actes destacats de l’esport a Molins de Rei.

El cartell era de luxe amb la participació d’equips com el FC Barcelona, l’RCD Espanyol, el CF Damm o el CE l’Hospitalet, a part dels dos equips molinencs: el Molins de Rei CF i l’Atlètic Incresa. Des de les 9 del matí i fins passades les 8 del vespre es va viure una jornada d’esport rei de qualitat en categories infantils, amb dos partits de futbol 7 jugant-se constantment.

Equips com el Barça o l'Espanyol van participar en el torneig // Jose Polo

Equips com el Barça o l’Espanyol van participar en el torneig // Jose Polo

Donatiu de 505 €

En declaracions a Viu Molins de Rei, el president del Molins de Rei CF, Jordi Caraltó, fa una valoració “molt positiva” del torneig. A preu de dos euros per entrada, s’han aconseguit donar 505 euros per l’edició d’enguany de la Marató, que recull fons per lluitar contar el càncer. La caixa total de la jornada va ser superior als 1.200€, però els costos del torneig, i en especial el sou dels àrbitres, han fet baixar la quantitat que es donarà a la Marató de TV3.

“Aquest és l’any de la consolidació del torneig” diu Caraltó. “Molts dels equips capdavanters han repetit i això és bona senyal” remarca el president amb cara de satisfacció després d’una jornada que ha esgotat a tot els col·laboradors de l’entitat que, de ben segur, van anar a dormir amb la seguretat d’haver fet una feina ben feta i, a més, per una causa justa.