Comença la campanya de Nadal en un context econòmic “complicat”

Es posa en marxa la campanya de Nadal a Molins de Rei amb l’encesa dels tradicionals llums dels carrers de Centre Vila. El president del Botmol, Jordi Vilaprinyó, diu que és un Nadal en un context econòmic “complicat” però asseguren que l’afronten amb “optimisme”. 

Diferents carrers del centre vila ja estan enlluernats // Jose Polo

Diferents carrers del centre vila ja estan enlluernats // Jose Polo

Els llums de Nadal ja decoren els carrers de Molins de Rei en el que es presenta com una campanya “complicada” pel “context econòmic” segons explica en declaracions a Viu Molins de Rei el president del Botmol (la unió de botiguers de Molins de Rei), Jordi Vilaprinyó. Tot i això, el molinenc considera que “el Nadal és una bona època pel comerç” i, per tant, l’encara amb optimisme.

Diferents botiguers, majoritàriament del Centre Vila, han arribat a un acord per decorar i il·luminar els seus carrers fent-se càrrec dels costos que això suposa. “Nosaltres fem el paper d’intermediaris, però no podem fer-nos càrrec de tota la despesa”, senyala Vilaprinyó, valorant el gest i l’esforç dels botiguers com “una cosa que transmet alegria i, per tant, ganes de comprar”.

Enguany s’ha realitzat una passejada on l’alcalde de la vila, Xavi Paz, el primer tinent, Joan Ramon Casals, el regidor de Comerç, Joaquim Martí i el mateix Vilaprinyó han visitat els comerços molinencs que han obert recentment per tal de traslladar un missatge de suport i ànims coincidint amb l’encesa dels llums.

Durant els últims mesos, moltes botigues de l’anomenat “centre comercial a cel obert” han hagut de tancar per les dificultats econòmiques. Per Vilaprinyó “mai és agradable veure com un comerç tanca” però remarca que “a Molins de Rei tenim la sort de ser un poble atractiu pels comerciants i ràpidament altres botigues omplen els espais”. Durant els últims mesos diferents emprenedors han escollit Molins de Rei per establir el seu negoci.