El CE Molins de Rei participa a la XIII Judoxics

La secció de judo del CE Molins de Rei participa a la XIII Trobada Judoxics al Masnou. A més, els veterans de l’entitat es desplacen a Cerdanyola per fer un entrenament organitzat per la Federació Catalana de Judo i DA.

El judo molinenc es dona a conèixer arreu de Catalunya // Arxiu– CE Molins de Rei

El judo molinenc va participar a la XIII Trobada Judoxics, celebrada a El Masnou el passat dos de desembre, dedicada al foment d’aquest esport en categories de base. Organitzada per la Federació Catalana de Judo i DA, conjuntament amb els clubs de judo locals, es van crear vuit àrees de treball on els alumnes s’agrupaven per anar perfeccionant la seva tècnica. Acompanyats de la mascota judoca, en Jaqui, es va fer dues sessions de treball segons l’edat de l’alumne. 17 joves del CE Molins de Rei van participar en aquesta trobada.

Entrenament de veterans a Cerdanyola

D’altra banda, durant el dia 1 de desembre, es va fer una trobada de veterans a Cerdanyola organitzada pel club de Judo ARVI conjuntament amb la Federació Catalana de Judo i DA. Emilio Caballero i Daniel Pavón van participar per part del Club Esportiu Molins de Rei.