Victòria analgèsica de l’Atlètic Incresa

Corbera 0-1 Atlètic Incresa. Els del barri del Canal aconsegueixen una victòria de mèrit en un camp complicat trencant amb la seva mala ratxa de resultats. Això pot significar un canvi en la dinàmica dels entrenats per Rafa Martínez. 

Foto d'equip de l'Atlètic Incresa // caincresa.molinsderei.net

Foto d’equip de l’Atlètic Incresa // caincresa.molinsderei.net

L’Atlètic Incresa necessitava una victòria urgentment i, per fi, la va aconseguir. Després de set jornades consecutives amb derrotes el triomf per 0 a 1 al camp del Corbera, equip de la zona mitja alta, injectarà una dosis de moral i seguretat en l’equip de Rafa Martínez.

No va ser un partit bonic, però l’Atlètic Incresa va plantejar una gran defensa que va aturar en tot moment a l’atac del Corbera. Fins i tot els jugadors locals reconeixen que només van disparar un cop a porteria en tot el matx. Al minut 52,  Jordi Vargas va aconseguir l’únic gol de la jornada que va acabar significant els tres punts pel seu equip.

D’aquesta manera els del barri del Canal surten d’una dinàmica molt negativa de resultats i encaren l’últim tram de la primera volta amb més optimisme. L’equip segueix en zona de promoció de descens però s’apropa a les posicions de salvació, marcades pel Molins de Rei CF, que és ara a cinc punts dels homes de Rafa Martínez.

Recomanacions personalitzades