S’organitza el primer campionat d’Aparaulats de Molins de Rei

L’entitat Mots i Més a Molins organitza el primer campionat d’Aparaulats de Molins de Rei. Els participants competiran entre ells a través dels seus telèfons mòbils intel·ligents durant un mes. El campionat finalitzarà amb una desvirtualització dels jugadors en una trobada festiva.

Jugar al Aparaulats (Apalabrados, Angry Words) a casa, al tren, a la cafeteria o a qualsevol lloc a qualsevol hora és cada cop més habitual. Durant els propers dies, serà possible fer-ho contra molinencs desconeguts a través del primer campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, organitzat per l’entitat Mots i Més a Molins.

El campionat es jugarà en dues fases des dels telèfons mòbils dels participants i una tercera de trobada presencial com a celebració final. A la primera fase es dividiran els participants en grups de 10 persones aproximadament, assegurant que els grups siguin equilibrats en base al percentatge de victòries de cada participant. Cada grup disputarà una lliga en què tots els integrants s’enfrontaran entre ells una sola vegada. Aquesta primera fase es celebrarà entre els dies 10 de desembre i 13 de gener, ambdós inclosos. Cada partida guanyada sumarà un punt; en cas d’empat, serà mig punt.

Els millors classificats de la primera fase passaran a la segona, en la que hi haurà el grup “dels mestres” format per 16 participants que sortiran de les primeres posicions de cada grup de la primera fase, i el grup “dels aspirants”, on hi haurà 16 participants més. Aquesta segona fase es resoldrà amb un sistema d’eliminatòries en què el guanyador de cada eliminatòria haurà de ser el millor de tres partides. En el cas que un jugador guanyi les dues primeres partides, la tercera no caldrà que es disputi. Els vuitens de final seran del 15 al 27 de gener, els quarts de final del 29 de gener al 3 de febrer, les semifinals del 5 al 10 de febrer i la final del 12 al 17 de febrer.

Un cop finalitzada la competició es celebrarà una trobada festiva el 23 de febrer amb tots els participants que vulguin assistir a l’acte en el que es lliurarà el premi al millor Aparaulador de Molins de Rei. També es farà una final complementària d’exhibició amb una partida de Scrabble reproduïda a través d’un tauler gegant entre els guanyadors, tant dels grups de mestres com el d’aspirants.

Les inscripcions són gratuïtes i finalitzen aquest dimecres 5 de desembre. Un dia abans del tancament de les inscripcions ja n’hi havia 47 usuaris a punt per participar a la competició.

Recomanacions personalitzades