Molins de Rei recapta 13.725 quilos d’aliments

El Gran Recapte d’Aliments triplica la quantitat recollida l’any passat arribant als 13.725 kg. Hi participen els supermercats Caprabo, Spar i Mercadona. Grups de voluntaris van ser els encarregats de recollir els aliments.

Molins de Rei torna a mostrar la seva cara més solidària participant amb la iniciativa d’El Gran Recapte d’Aliments, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària.

Enguany, s’han recollit un total de 13.725 kg d’aliments segons dades recollides per Ràdio Molins de Rei. Això significa un gran augment de participació del 339% respecte a l’any passat, quan es van recollir 4.050 kg.

Les cadenes Caprabo, Spar i Mercadona i el Mercat Municipal s’han sumat a aquesta iniciativa a la vila. Els aliments es van recollir durant els dies 30 de novembre i 1 de desembre gràcies a un grup de voluntaris que va dividir els seus esforços en els diferents punts on es podien deixar els aliments.

Els aliments recollits han anat a parar al Banc d’Aliments que ho distribuirà a través de les entitats socials de Catalunya entre les persones que ho necessitin, tal com fa durant tot l’any.

Recomanacions personalitzades