Viu Molins de Rei posa en marxa una guia comercial

Viu Molins de Rei estrena una plataforma publicitària per al comerç i la petita empresa de Molins de Rei. La Guia comercial es converteix, a la vegada, en un espai de consulta pels molinencs que busquin una botiga o servei concret al municipi.

Conscients de la difícil situació econòmica que travessen les petites i mitjanes empreses i el sector del comerç, Viu Molins de Rei posa en marxa un nou servei: la guia comercial. Aquesta nova secció, com ja es va avançar fa un mes coincidint amb el segon aniversari del diari digital, forma part de la pàgina web i permetrà als botiguers i empresaris de Molins de Rei obtenir una millor visibilitat a la xarxa a canvi d’una inversió assequible. La pàgina de la guia comercial s’adapta als continguts que cada empresari o botiguer vol fer arribar als seus clients, permetent integrar imatges, ofertes i xarxes socials, entre altres possibilitats.

D’altra banda, els molinencs guanyen un nou servei que els permetrà consultar les botigues i negocis que hi ha a Molins de Rei per resoldre una necessitat.

Comptem amb tu

La inserció del teu negoci o botiga a la Guia comercial et permetrà ser més visible a internet, dins del mitjà de comunicació de referència a nivell local, però també servirà per donar suport a la consolidació professional d’aquest projecte periodístic. Amb la teva aparició a Viu Molins de Rei guanya visibilitat el teu negoci i garanteixes que el municipi pugui continuar comptant amb un periodisme rigorós i de qualitat a la xarxa.

Si vols aparèixer a la Guia comercial, pots demanar més informació mitjançant el formulari de contacte.

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “Viu Molins de Rei posa en marxa una guia comercial

 1. Teresa
  04/12/2012 at 11:02

  ¿ Para poner un anuncio, cual es la direción social y el teléfono de esta Guia ?

  • viumolinsderei
   04/12/2012 at 11:06

   Puedes ponerte en contacto con nosotros a través del formulario de contacto: http://www.viumolinsderei.com/contacta/ A partir de ahí ya te aportamos toda la información que desees.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *