Contundent victòria del CFS Molins 99

CFS Molins 99 5-1 AE Penya Esplugues. Els molinencs fan una demostració de potència a casa controlant el partit en tot moment. 

Els molinencs van ser superiors en tot moment // Arxiu — CFS Molins 99

Contundent victòria del sènior masculí del Club Futbol Sala Molins 99 que va controlar el partit contra el Penya Esplugues en tot moment segons publica el blog de l’entitat.

La bona pressió defensiva i la paciència en l’el·laboració de les jugades d’atac han estat les claus del partit, que serveix als molinencs per seguir en els primers llocs de la classificació, objectiu marcat a principi de temporada.

El 3 a 0 amb el que es va arribar al descans, després dels gols de Sergi, Paco i Rubén, feia entreveure que el punts no s’escaparien del Poliesportiu de la Sínia al final del partit.

Només començar la segona part l’equip visitant  va aconseguir un gol de tir lliure que va crear alguns dubtes entre els locals. Però Borja, autor del 4 a 1, va deixar el partit vist per a sentència. Als últims minuts Pepe va fer el 5 a 1 aprofitant l’atac a cinc plantejat pel Penya Esplugues.

 

Recomanacions personalitzades