El rock psicodèlic dels The Gurus arriba a Molins de Rei

El cicle de concerts Popaprop continua apostant per concerts de qualitat al Baix Llobregat. Aquest diumenge és el torn del rock i la psicodèlia d’un grup amb molta personalitat com els “The Gurus” a la Traska Truska de Molins de Rei.

The Gurus en una imatge promocional // Popaprop

The Gurus en una imatge promocional // Popaprop

The Gurus són una veterana banda de l’underground barceloní. Aquest trio de rock psicodèlic de marcada influència dels anys 60 es va estrenar al 1995 i amb el temps s’ha convertit en un grup de referència entre els amants d’aquest estil. La màgia de la seva música recrea una psicodèlia de múltiples referències amb la contundència del power pop i sense amagar el deute als clàssics del rock d’arreu.

Els organitzadors del concert, Popaprop, expliquen que The Gurus estan a punt de treure un nou disc en castellà mentre cançons seves com “He was a man” traspassen fronteres apareixent a programes radiofònics de culte com el de Steve Van Zandt, guitarrista de Bruce Springsteen i protagonista de la sèrie televisiva The Sopranos.

El tractament sempre minuciós de les veus, un baix imaginatiu i incansable i una de les guitarres més camaleòniques de l’escena sixties marquen la personalitat del grup segons destaquen des de Popaprop, el cicle de concerts que es va estrenar a Molins de Rei amb el concert de Joan Dausà exhaurint totes les entrades disponibles.

A Molins de Rei es podrà veure en directe a The Gurus aquest diumenge 2 de desembre a les 19 hores a la Traska Truska. Les entrades es poden comprar en taquilla (12 euros) o anticipades a un preu de 8 euros pels subscriptors de Popaprop i de 9 euros pels no subscriptors.

Recomanacions personalitzades