Derrotades però amb el cap ben alt

CE Molins de Rei 26-30 Associació Lleidatana. Les molinenques perden contra les líders invictes de Lliga Catalana. Una desconnexió general per part de l’equip local a l’inici de la segona part va decantar el partit. Tot i el resultat, el Molins demostra que no és inferior a l’equip de la terra ferma.

Les diagonals de Sandra Baño van ser molt efectives // Jose Polo

Les diagonals de Sandra Baño van ser molt efectives // Jose Polo

“És un partit clau, guanyar seria fer un cop d’efecte a la lliga”, així qualificava la capitana del CE Molins de Rei, Inés Solana, el partit que enfrontava al seu equip amb l’Associació Lleidatana, líder invicte de la Lliga Catalana d’handbol femení. Les molinenques, que tornen a aspirar a tot una temporada més, rebien a un equip sòlid que s’està mostrant com l’autèntic favorit de cara al títol de lliga. Així doncs, el Poliesportiu Municipal registrava un gran aspecte tot i que, a la mateixa hora, el Barça rebia a casa a l’Athletic de Bilbao i això, a vegades, fa que l’afluència de públic baixi notablement a la resta d’esports.

El partit va començar, com passa a sovint en les cites importants, amb les defenses imposant-se als atacs. Les molinenques estaven molt ben organitzades al darrera i les lleidatanes utilitzaven el seu físic imponent. El CE Molins de Rei intentava filtrar passades hàbilment cap al centre de la defensa visitant i les laterals buscaven moure la cintura de les seves marcadores amb recurrents 1 contra 1. Els gols arribaven amb comptagotes però després de 10 minuts les verdes es situaven amb una mínima avantatge de dos gols (5 a 3).

Irina Pop va decantar el partit a favor del Lleida

Les molinenques van mantenir la renda durant tota la primera part. L’atac visitant es basava en buscar jugades per a la seva jugadora més desequilibrant, la central Irina Pop, que es va acabar convertint en, de llarg, la millor jugadora del matx. Però l’atac molinenc es va començar a escalfar com si fos el pneumàtic d’una motocicleta per agafar el seu millor rendiment. Ho feia traçant jugades de mèrit aprofitant el punt fort, i a la vegada dèbil, del Lleida: La corpulència. Sandra Gonzàlez agafava les pilotes filtrades des de les laterals per, aprofitant-se de la seva habilitat, anar marcant gols. No li arribava al CE Molins de Rei per trencar el marcador i es va arribar al descans amb un 15 a 13.

Sandra va lluitar contra la corpulenta defensa del Lleida // Jose Polo

Sandra va lluitar contra la corpulenta defensa del Lleida // Jose Polo

La segona part va començar amb una desconnexió general del CE Molins de Rei aprofitada ràpidament pel Lleida per posar-se 15 a 16 a l’electrònic. La bona feina de la primera part esmicolada en poc més de 3 minuts. Les pèrdues de pilota en atac, moltes d’elles poc forçades, feien mal a les entrenades per Isa Rabassa. Aquesta tònica s’anava pronunciant més a mesura que el matx avançava i això va servir a les entrenades pel croat Miroslav Vujasinovic per posar-se amb diferències de 3 o 4 gols durant uns minuts.

Però la reacció del Molins va arribar plena de coratge. A base de bones defenses i atacs valents sense deixar-se intimidar van reduir la distància a només dos gols. De fet, podia haver-se girat la truita. Però la gran actuació de la portera visitant, Mariama Kora, ho va impedir. Les locals van gaudir de diverses superioritats que van ser poc aprofitades. A manca de dos minuts el resultat era de 26 a 28 i només és va moure a favor de les visitants, que amb solidesa, van resoldre finalment per 4 gols de diferència:26-30. Les molinenques van caure derrotades però van sortir amb el cap ben alt. Ara toca aixecar-se.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades