El mercat de Molins de Rei i tres supermercats se sumen al Gran Recapte d’Aliments

El Mercat Municipal de Molins de Rei i els supermercats de tres cadenes diferents esdevenen punts de recollida per al Gran Recapte d’Aliments, que busca omplir les reserves del Banc dels Aliments.

El Mercat Municipal de Molins de Rei és un dels espais on es poden entregar aliments // Deosringas-Wikimedia Commons

Divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre han estat els dies escollits pel Banc dels Aliments per dur a terme l’edició de 2012 del Gran Recapte d’Aliments. Mercats i supermercats de tot Catalunya han estat habilitats com a punts de recollida, en els quals tothom que ho desitgi pot deixar-hi aliments per ajudar a les persones més necessitades gràcies a la col·laboració de voluntaris que ajuden a classificar i empaquetar els aliments rebuts.

En el cas de Molins de Rei, el Mercat Municipal -conjuntament amb el supermercat Caprabo de la planta baixa- ha estat un dels punts de recollida per al recapte. També se n’ha habilitat al supermercat que la mateixa cadena Caprabo té al polígon del Pla, i a dos supermercats del barri de la Granja: l’Spar (antic Suma), i el Mercadona; tots dos al passeig del Terraplè.

Qualsevol persona pot anar a aquests punts de recollida i dipositar-hi aliments de primera necessitat, de llarga durada i alt valor energètic: llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix. Aquests productes aniran al Banc dels Aliments, que els distribuirà a través de les entitats socials de Catalunya entre les persones que ho necessitin, tal com fa durant tot l’any. L’objectiu d’aquesta edició és superar les 1.400 tones, objectiu que sembla que es podrà complir perquè el primer dia ja s’han recaptat 700 tones. A més, també es poden fer donacions al web del Banc dels Aliments i per la de La Caixa, patrocinadora del recapte.

  • Molt be per la iniciativa, peró a mes de fer caritat, desgraciadament necessària i mes encara a la situació actual. Us demano que reivindiqueu amb força per que el govern aprovi una renda bàsica mínima d’inserció, per evitar que cap familia, que ningú passi fam, tanmateix exigir al govern que no retalli i ampliï les beques dels menjados escolars. Perquè cap infant pateixi gana o estigui mal nutrit . Ara tova ajudar, peró no oblideu que el menjar i viure dignament es un dret no compassió.

  • Pingback: Molins de Rei recapta 13.725 kilos d'aliments | Viu Molins de Rei()