El CN Molins de Rei empata contra un dels grans

CN Molins de Rei 9-9 Poble Nou. Els molinencs aconsegueixen un empat contra un dels favorits al títol. El resultat anima als entrenats per Sergi Pedrerol. 

Els molinencs van fer un gran esforç per aconseguir l'empat // CN Molins de Rei

Els molinencs van fer un gran esforç per aconseguir l’empat // CN Molins de Rei

No ha estat un inici de temporada fàcil pel Club Natació Molins de Rei que ha demostrat aquest cap de setmana que té la qualitat suficient per estar a la part alta de la classificació de Primera Nacional, segona categoria més important a nivell estatal.

I és que després de quatre jornades de competició, els entrenats per Sergi Pedrerol es troben, amb 4 punts, a la zona baixa de la classificació. Però després de l’empat a casa contra el Poble Nou, que arribava amb ple de victòries a l’enfrontament, les coses poden canviar pels molinencs que han tornat a demostrar que tenen potencial per, com a mínim, estar a la zona mitja lluny de les posicions de descens.

El matx va ser molt igualat i els molinencs van estar encapçalats per un gran Eric Marsal, que abans d’anar-se a jugar a Austràlia, està deixant molt bones sensacions en el club que el va veure créixer. Però va ser Lluís Casellas qui amb un gran gol als últims segons qui li va donar l’empat al CN Molins de Rei. Ara, els molinencs descansen fins el proper 12 de gener i tornen a ser víctimes d’un calendari de la Federació Espanyola marcat pels problemes econòmics dels propis clubs.

Recomanacions personalitzades