Victòria del masculí de bàsquet a la pista del cuer

AEJ Riera de Cornellà 69-79 CE Molins de Rei. El sènior masculí de bàsquet aconsegueix guanyar a la pista del cuer de Primera Catalana en un partit treballat. 
El CE Molins de Rei segueix sumant fora de casa // bàsquet-molinsderei.blogspot.com

El CE Molins de Rei segueix sumant fora de casa // bàsquet-molinsderei.blogspot.com

A vegades els partits, a priori, fàcils s’acaben complicant. Aquest és el cas del AEJ Cornellà 69-79 CE Molins de Rei que enfrontava als molinencs als cuers de la categoria. I és que els molinencs no van aconseguir trencar el matx en cap moment i, segons publiquen al blog de la secció de bàsquet de l’entitat, la primera meitat va ser molt igualada. Tant, que va acabar amb un 34 a 38 a l’electrònic.

Però a la segona part, i sobretot durant l’últim quart, els molinencs van fer una millor defensa aconseguint la victòria per 10 punts de diferència (69 a 79). Rubèn Calvo va ser el màxim anotador del partit amb 21 punts sent un dels grans artífexs de la segona victòria a domicili de l’equip de Juan Couto. La nota negativa del matx va ser la lesió de Chus Oropesa que es va haver de retirar amb problemes en el seu turmell.

Recomanacions personalitzades