El femení d’handbol supera amb solvència al Mataró

Club Joventut Mataró 19-30 CE Molins de Rei. Les molinenques guanyen clarament a una pista complicada. L’experiència va ser clau contra un equip renovat. 

El CE Molins de Rei s’esta mostrant com un equip molt solvent // Arxiu — Lucas Amillano

El sènior femení d’handbol va superar un desplaçament relativament complicat a la pista del Club Joventut Mataró, un equip molt renovat respecte la temporada passada amb una gran quantitat de jugadores joves.

El CE Molins de Rei, amb la seva experiència, no va tenir gaires problemes per aconseguir la victòria. La defensa de les entrenades per Isa Rabassa va funcionar molt bé controlant els 1 contra 1 de les locals. En atac, els contraatacs molinencs van fer mal a més de les jugades per a les pivots  que repartien el joc sense gaire oposició defensiva des de la línia de sis metres.

El matx va esdevenir una mica lent, cosa que va obligar a les molinenques a mantenir la concentració en tot moment fins a emportar-se el partit per un clar 19-30.

El Lleida, invicte, visita el Poliesportiu Municipal

El proper partit és d’aquells importants. Els CE Molins de Rei rep al Lleida, encara invicte aquesta temporada. Segons la capitana, Inés Solana, l’equip haurà de fer un matx “perfecte” per poder aconseguir la victòria. Un bon resultat seria un cop d’efecte a la Lliga Catalana.

Recomanacions personalitzades