Comença la campanya de poda sobre 1.800 arbres

La campanya de poda de l’arbrat viari dels carrers i places de la vila ja ha començat. S’actuarà sobre uns 1.800 arbres i els treballs s’allargaran fins al febrer. La novetat d’enguany és una major informació de les afectacions de la poda a través de la pàgina web municipal. 

La poda és una de les actuacions que més afecta a la via pública i per això aquest any l’Ajuntament ha renovat la comunicació al voltant d’aquesta actuació: ha posat en marxa un apartat al web municipal amb totes les dades de l’esporga. Aquesta informació es dóna per primera vegada a través d’internet després de les queixes recollides durant els últims anys degut a la poca informació al veïnat i el llarg període de la campanya de poda. En aquest sentit, l’alcalde, Xavi Paz, destaca que “aquest any s’ha volgut millorar la informació cap a la ciutadania i explicar el què farem i com ho farem”. Segons l’alcalde, s’ha treballat d’acord amb l’empresa concessionària tenint en compte les propostes d’actuació rebudes durant l’anterior campanya.

Els treballs es van iniciar el passat dilluns i les previsions de l’Ajuntament indica que s’allargaran fins el mes de febrer. “No es pot posar data de finalització concreta perquè depèn de circumstàncies afegides com la pluja”, explica el tinent d’alcalde, Miguel Zaragoza. En total s’actuarà sobre uns 1.800 arbres de 46 places, carrers i parcs, el que significa un 25% del total de l’arbrat a Molins de Rei. Els criteris que seguiran a l’hora d’actuar sobre els arbres també s’expliquen a la pàgina web municipal.

En taronja, els carrers i places sobre els que s'actuarà en la campanya de poda 2012 // Ajuntament de Molins de Rei

En taronja, els carrers i places sobre els que s’actuarà en la campanya de poda 2012 // Ajuntament de Molins de Rei

Els carrers en els que es treballarà serà el carrer Verdaguer, Ca n’Ametller, Roseta Canalies, passeig de la Pau, plaça Pompeu Fabra, Font dels Casats, Miquel Tort, Barraquer, Antoni Gaudí, Rubió i Ors, plaça de la Creu, plaça del Mercat, Roger de Llúria, Àngel Guimerà, Pere Espalargues, plaça Espanya, plaça de l’Estació, General Castaños, plaça Jaume Vallès i Vila, parc Pont de la Cadena, Amadeu Vives, Mancomunitat, Verge de Núria, Riera Bonet, Pep Ventura, Sant Agustí, Joan Maragall, Carme Galceran, Cristobal Colon, Nostra Senyora de Lourdes, plaça de la Pau, Ferrer i Guàrdia, Esperanto, Salvat Papasseit, carretera de Vallvidrera, Narcís Monturiol, Anna Canalies, plaça Catalunya, carrer Raseta, Sant Isidre, de les Sínies, Arades, Mujada, rambla de la Granja i les escoles.

Recomanacions personalitzades