Ariadna Arós es proclama campiona de Catalunya de taekwondo

El gimnàs Taro Tae de Molins de Rei torna a demostrar el seu potencial al XI Campionat de Catalunya sènior de taekwondo. Ariadna Arós aconsegueix la victòria després d’una gran actuació, Josep Saura aconsegueix la medalla de plata i el jove Albert Arós es retira per lesió un cop arribat a la final. 

Josep Saura, Ariadna Arós i Albert Arós amb les medalles // Taro Tae

Josep Saura, Ariadna Arós i Albert Arós amb les medalles // Taro Tae

El Taro Tae es confirma com un dels gimnàs de referència a nivell català després d’una gran actuació a l’onzena edició del Campionat de Catalunya sènior de taekwondo, realitzat a Santa Maria de Palautordera, on ha aconseguit la segona posició per equips.  

La molinenca Ariadna Arós ha aconseguit la primera posició després d’una actuació solvent, on ha demostrat la seva superioritat respecte les rivals. Tant és així que Arós ha aconseguit la medalla d’or després de guanyar la final per KO en només 45 segons.

D’altra banda Josep Saura ha aconseguit una més que meritòria medalla de plata després d’una gran actuació on s’ha classificat per a la final aconseguint un KO a les semifinals.

Menció a part mereix el torneig del jove Albert Arós qui, amb només 15 anys, ha quedat en segona posició superant a rivals que el superaven en edat. La seva intel·ligència i la diversitat de tàctiques han estat claus per aconseguir aquest èxit. Una lesió l’ha obligat a retirar-se quan tenia la final pràcticament guanyada.

Albert Arós realitzant un yop chagui // Taro Tae

Albert Arós realitzant un yop chagui // Taro Tae

Recomanacions personalitzades