Satisfacció a ICV pel creixement dels votants “contra les retallades”

ICV-EUiA creix gairebé en 400 vots a Molins de Rei situant-se com a quarta força més votada al Parlament de Catalunya. L’executiva local es mostra “satisfeta” amb els resultats obtinguts i creu que les retallades dels partits que governen a la vila (PSC i CiU) “els hi han passat factura”. 

Membres d'Iniciativa per Catalunya Verds durant la nit electoral a la seu del seu partit a Molins de Rei.

Membres d’Iniciativa per Catalunya Verds durant la nit electoral a la seu del seu partit a Molins de Rei // Elisenda Colell

Els membres d’Iniciativa per Catalunya Verds a Molins de Rei han celebrat, satisfets, els resultats obtinguts durant la nit electoral. En comparació amb les eleccions autonòmiques del 2010, la formació ha guanyat 380 vots a la vila, fent-se amb un total de 1.528 vots a Molins de Rei.

Abans de felicitar a la Candidatura d’Unitat Popular per superar el llindar del 3% dels vots, Ivan Arcas ha valorat els resultats locals. Segons ell, la gestió dels partits del govern els han afavorit: “Si el PSC i CiU a Molins de Rei juguen com han jugat, a retallar de manera indiscriminada, han fet possible aquest mal resultat que han tingut” ha afirmat l’ecosocialista.

Però Inciativa no només ha augmentat el nombre de vots a la vila, sinó que ho ha fet a tota Catalunya, afegint 3 escons més a la cambra. Arcas ho justifica per la “feina feta” del seu partit i ha sentenciat explicant que “hem aconseguit que aquesta campanya es parlés de polítiques socials i de retallades”. L’exalcalde de Molins de Rei creu que en aquestes eleccions, més enllà del projecte nacional, el poble ha triat “un projecte en contra de les retallades”.

No obstant, Ivan Arcas valora molt positivament la crescuda que han experimentat tots els partits sobiranistes. El regidor ha fet referència a la manifestació de l’onze de setembre. Diu que el vot catalanista s’ha vist reflexat a les urnes ja que “hi ha una majoria suficient per poder  tirar endavant el dret a l’autodeterminació”.  El portaveu d’ICV a Molins de Rei considera molt important el fet que aquest 25 de novembre obri “un nou camí per al país”.

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “Satisfacció a ICV pel creixement dels votants “contra les retallades”

  1. marc
    26/11/2012 at 13:46

    Felicitats per la bona feina que esteu fent…seguiu així, treballant!

  2. sara
    26/11/2012 at 21:27

    Enhorabona pels resultats a Molins de Rei i pels resultats al Parlament. Seguiu treballant amb coherència i amb propostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *