La CUP, de festa per entrar al Parlament

La seu de la CUP ha Molins de Rei era una gran festa després de rebre la noticia de la seva entrada al Parlament de Catalunya en la seva primera participació. Alex Maymó destaca els resultats a l’àrea metropolitana i creu que els resultats a Molins són “normals”. 

Els crits d'alegria de la seu de la CUP s'escoltaven metres al voltant // Jose Polo

Els crits d’alegria de la seu de la CUP s’escoltaven metres al voltant // Jose Polo

Les ampolles de cervesa i el bon humor eren protagonistes a la seu de la CUP Molins de Rei minuts després de conèixer els resultats electoral que els donaven tres diputats en la seva primera convocatòria a unes eleccions al Parlament de Catalunya.

El regidor i portaveu, Alex Maymó, considera que els resultats a Molins de Rei, que els deixen com a setena força per sota de Ciutadans, és “normal” ja que en unes eleccions al Parlament “la gent vota en una clau totalment diferent a la municipal” on l’esquerra independentista és la tercera força a la vila.

Felicitat per entrar al Parlament

Maymó no amagava la seva felicitat pel haver aconseguit entrar al Parlament “sense una gran infraestructura i sense candidats mediàtics hem aconseguit fer-nos un lloc” deia amb un gran somriure a la cara. El molinenc destaca els resultats a l’àrea metropolitana com “la clau” d’aquests resultats. Molins de Rei ha jugat un paper fonamental en aquest sentit ja que és on el partit ha aconseguit els millors resultats. El 6,31% de vots a Molins de Rei és un 2,91% més que la mitjana de suports rebuts a la província de Barcelona.

Recomanacions personalitzades