ERC esclata d’alegria al convertir-se en la segona força a Molins de Rei

Esquerra fa una lectura “molt positiva” dels resultats obtinguts a Molins de Rei, que els converteixen en la segona força més votada en clau local. Silvia Guillén posa Sant Vicenç dels Horts “com a exemple a seguir” per a la seva formació. 

ERC ha estat la gran sorpresa de les eleccions, també a Molins de Rei // Jose Polo

ERC ha estat la gran sorpresa de les eleccions, també a Molins de Rei // Jose Polo

Feia temps que Esquerra no tenia uns bons resultats a Molins de Rei i, potser per això, la nit electoral es va gaudir per partida doble entre els republicans. Alegria i satisfacció eren els sentiments generalitzats a la seu de l’executiva local d’Esquerra Republicana de Catalunya després de conèixer els resultats que els situen com a segona força més votada a Catalunya i a Molins de Rei a les eleccions al Parlament de Catalunya amb el suport de 2.353 molinencs. Els resultats aconseguits suposen doblar el nombre de vots aconseguits a les eleccions al Parlament fa dos anys i arribar al 16,76% del total de vots.

“La veritat és que no ens creiem ser la segona força més votada a Molins” explica la regidora republicana, Silvia Guillén. “Estem molt contents dels resultats” diu la periodista en declaracions a Viu Molins de Rei. “Hem de seguir l’exemple de Sant Vicenç dels Horts” remarca Guillén, que se n’alegra “dels bons resultats de l’independentisme al Baix Llobregat”.

Molins de Rei ha estat també una de les poblacions amb un cens superior a 15.000 persones on ERC ha obtingut un índex més alt de suport, el mateix que s’ha registrat a Igualada i que només s’ha superat a les localitats de Sant Vicenç dels Horts (23,5%), Olot (19,7%), Vic (19,7%), Valls (18,4%), Tortosa (18,1%) i Girona (16,9%).

Triomf sobiranista

En clau nacional Guillén destaca que “hi ha una majoria sobiranista al Parlament”. Segons la republicana “el més important per l’independentisme no és que hi hagi un gran partit independentistes, és que hi hagi molts independentistes”. És per això que per a ERC Molins de Rei “és positiu” que un seguit de forces polítiques, i no una sola, siguin les encarregades de “conduir el país en el procés sobiranista”.

Recomanacions personalitzades