CiU es mostra “contenta” en clau local i “lamenta” no tenir majoria

CiU Molins de Rei es mostra “satisfeta” amb els resultats en clau local però “lamenta” haver-se quedat lluny de la majoria absoluta reclamada per Artur Mas. Tot i tornar a guanyar, Casals reconeix que els vots perduts a la vila “son molts”. 

L'ambient a la seu de CiU era molt diferent al de les últimes nits electorals // Jose Polo

L’ambient a la seu de CiU era molt diferent al de les últimes nits electorals // Jose Polo

Nit de contrastos a la seu local de CiU a Molins de Rei. D’una banda, l’alegria de seguir sent la primera força a Molins de Rei tot i perdre una gran quantitat de vots i, d’altra banda, la resignació de quedar-se lluny de la majoria absoluta reclamada pel president Artur Mas.

El portaveu de la formació a la vila i primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals , explica que està “satisfet” amb els resultats en clau local. “Hem fet un dels millors resultats històrics a Molins de Rei”, ha assegurat el líder convergent en declaracions a Viu Molins de Rei. Tot això reconeix que els 464 vots perduts respecte a les eleccions de 2010 “són molts”.

Resultats “sorprenents” en clau nacional

L’alegria continguda mostrada pels resultats a la vila contrasta amb la lectura que es fa des de Molins de Rei dels resultats obtinguts arreu de Catalunya que, segons Casals, son sorprenents. “És una victòria clara, però baixant molts diputats”, explica el representant de la federació nacionalista. “Si la passada legislatura va ser complicada de governar, aquesta es presenta encara més dura”, reconeix el convergent després d’una nit electoral molt allunyada de la somiada pel seu partit.

Recomanacions personalitzades