CiU es mostra “contenta” en clau local i “lamenta” no tenir majoria

CiU Molins de Rei es mostra “satisfeta” amb els resultats en clau local però “lamenta” haver-se quedat lluny de la majoria absoluta reclamada per Artur Mas. Tot i tornar a guanyar, Casals reconeix que els vots perduts a la vila “son molts”. 

L'ambient a la seu de CiU era molt diferent al de les últimes nits electorals // Jose Polo

L’ambient a la seu de CiU era molt diferent al de les últimes nits electorals // Jose Polo

Nit de contrastos a la seu local de CiU a Molins de Rei. D’una banda, l’alegria de seguir sent la primera força a Molins de Rei tot i perdre una gran quantitat de vots i, d’altra banda, la resignació de quedar-se lluny de la majoria absoluta reclamada pel president Artur Mas.

El portaveu de la formació a la vila i primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals , explica que està “satisfet” amb els resultats en clau local. “Hem fet un dels millors resultats històrics a Molins de Rei”, ha assegurat el líder convergent en declaracions a Viu Molins de Rei. Tot això reconeix que els 464 vots perduts respecte a les eleccions de 2010 “són molts”.

Resultats “sorprenents” en clau nacional

L’alegria continguda mostrada pels resultats a la vila contrasta amb la lectura que es fa des de Molins de Rei dels resultats obtinguts arreu de Catalunya que, segons Casals, son sorprenents. “És una victòria clara, però baixant molts diputats”, explica el representant de la federació nacionalista. “Si la passada legislatura va ser complicada de governar, aquesta es presenta encara més dura”, reconeix el convergent després d’una nit electoral molt allunyada de la somiada pel seu partit.

Recomanacions personalitzades

  7 comments for “CiU es mostra “contenta” en clau local i “lamenta” no tenir majoria

 1. Miquel J.
  26/11/2012 at 12:26

  Hahaha, ja els hi està bé. Han anat de llestos, i en comptes de governar dos anys més amb la majoria que tenien, s'han fotut una bona patacada. O us pensaveu que ens podieu enviar a la pobresa i després us votariem em massa? aviam que passa quan no tingueu ni l'excusa de la bandera…

 2. Paula Moure via Facebook
  26/11/2012 at 16:24

  Doncs amb aquests resultats no es per estar contents.Tot al contrari.

 3. juana
  26/11/2012 at 16:29

  com es vol que un pais tiri endavant amb gent com aquests tal miquel !!!! molta mala llet tens , al final saps que passa que la gent com tu ???? dons que tard o d'hora et fotaras una gran hostia !!! la mala llet es torna contra un mateix , quin fastic !!!!

 4. Eduard Diaz via Facebook
  26/11/2012 at 17:46

  La alegría de la huerta !!! , no hay nada como perder votos para alegrarse, por cierto , los que sufrimos les retallades somos los que votamos

 5. Eduard Diaz via Facebook
  26/11/2012 at 17:47

  O dejamos de votarles …

 6. 26/11/2012 at 20:05

  Si si me han dicho que han visto a Joan Ramon por el Carrer Major con una sonrisa de oreja a oreja y abrazando hasta a los municipales que se encontraba de la alegría que tiene el tío en el cuerpo…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *