Cinc molinencs es fan presents a les llistes electorals

Molins de Rei no tindrà a cap veí com a diputat al Parlament de Catalunya. Tot i això, cinc molinencs apareixen a la part mitja de les llistes electorals per la província de Barcelona dels seus respectius partits. La CUP és el partit que situa major nombre de molinencs a les llistes amb tres candidats.

Els molinencs trobaran a cinc veïns en les llistes dels partits polítics a l'hora de votar // Arxiu Viu Molins de Rei

Els molinencs trobaran a cinc veïns en les llistes dels partits polítics a l’hora de votar // Arxiu Viu Molins de Rei

La sociovergència no ha fet valdre el seu pes i cap militant del PSC ni de CiU a Molins de Rei apareix a les llistes electorals que es poden votar aquest diumenge 25 de novembre a les eleccions al Parlament de Catalunya. En canvi, el partit que s’estrena a la cita ho fa amb tres molinencs. La CUP situa a Àlex Maymó en el lloc 46, Albert Botran en el 48 i Mireia Romo en el 64.

Per la seva banda, ICV situa a l’exalcalde i actual portaveu d’Iniciativa per Molins de Rei, Ivan Arcas, en el número 45 de la llista dels ecosocialistes a la província de Barcelona.

Un altre molinenc que apareix a les llistes electorals és Jordi Casas. El que va ser candidat a l’alcaldia per Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a les eleccions de l’any passat ara es situa a les llistes autonòmiques en el número 51.

Molinenca cap de llista a Girona

No tots els molinencs que es presenten a les eleccions ho fan per la llista de Barcelona. Maria Brosed, d’UPyD, es presenta com a cap de llista del seu partit a la província de Girona. Brosed és membre del Consell Polític Nacional d’UPyD i davant la falta de militants a terres gironines, la política molinenca encapçala la llista del seu partit a Girona.

Recomanacions personalitzades