Interior fixa la multa al molinenc Enric Piera en 3.000€

El molinenc, militant de la CUP, ha estat finalment multat amb 3.000€ pel Departament d’Interior per ser “responsable” d’alguns actes no previstos durant les mobilitzacions de la passada vaga general del 29 de març. La multa podia haver-se elevat fins a 30.000€.

Les consignes en contra de la repressió van ser protagonistes // Jose Polo

40 persones es van manifestar a favor de Piera al passat mes d’agost // Arxiu — Jose Polo

El militant de la CUP, Enric Piera, ha estat finalment multat amb 3.000€ pel Departament d’Interior. Segons la Generalitat, el molinenc és “promotor i organitzador” d’alguns dels actes realitzats durant la passada vaga general del 29 de març, on es van tallar la circulació de trens i el trànsit de la N-340.

Durant el passat mes d’agost es va obrir un expedient administratiu on s’indicava que la multa podia arribar a ser de més de 30.000€. El molinenc va posar el seu cas en mans d’Alerta Solidaria i fins i tot es van organitzar concentracions en ple mes d’agost a favor seu  i es va gravar un vídeo en protesta d’aquesta decisió.  Tot i això, ara ha arribat la multa oficialment, encara que amb una quantitat molt inferior a la que es parlava en un principi.

Es presentaran al·legacions

Segons informa la CUP Molins de Rei en un comunicat, es presentaran al·legacions a aquesta multa. “No es va identificar a cap persona durant les manifestacions ni han presentat cap prova gràfica” asseguren. Segons la CUP “és un cas d’un molinenc condemnat per motius polítics pel govern de CiU” i denuncien “la passivitat del govern municipal” davant aquest cas.

Vídeo en suport a Enric Piera 

Recomanacions personalitzades