El femení d’handbol demostra el seu talent

CE Molins de Rei 32-18 Vilamajor. Les molinenques recuperen la millor versió del seu joc per aniquilar a un equip reforçat respecte les últimes temporades. 

El CE Molins de Rei comença a fer el seu millor joc // Arxiu — Lucas Amillano

El sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ha tornat, definitivament, al camí cap a l’ascens de categoria. Després de la dolorosa derrota contra el Granollers i la difícil victòria a la pista d’un rival directe, les entrenades per Isa Rabassa han guanyat 32 a 18 al Vilamajor, un equip reforçat amb diverses jugadores provinents del Mataró i que va sortir al Poliesportiu Municipal disposat a donar guerra.

Les molinenques van sortir a la pista molt concentrades i, per fi, van poder explotar la seva millor arma: el contraatac. La defensa va funcionar molt bé i les jugadores van agafar la responsabilitat d’aturar els reiterats 1 contra 1 de les visitants per tal de no provocar gaires ajudes. L’estratègia va sortir bé i les visitants feien llançaments de llarga distància que propiciaven las ràpides transicions defensa atac del CE Molins de Rei. A més, les molinenques van perdre poques pilotes i van estar encertades de cara a porta. Amb tot això, es van emportar el partit per un clar 32 a 18.

Visita complicada

Aquest cap de setmana el CE Molins de Rei es desplaça a la pista del Mataró, un rival complicat, sobretot, fora de casa. A més, és un equip que s’ha reforçat amb noves jugadores que ha canviat de tècnic així que no val a badar. La regularitat és la clau en una temporada tant llarga.

Recomanacions personalitzades