Buscant la llum al final del túnel

Atlètic Incresa 2-4 Sant Andreu de la Barca. Els del barri del Canal porten sis derrotes consecutives i, tot i que en trams dels partits milloren el joc, no aconsegueixen millorar els resultats.

Vargas llença una falta a la segona meitat // Jose Polo

Vargas llença una falta a la segona meitat // Jose Polo

L’Atlètic Incresa ha entrat en una dinàmica perillosa. L’equip fa sis jornades que no aconsegueix cap punt i, tot i que en alguns minuts dels últims partits milloren el joc, els resultats no arriben. És un voler i no poder. I quan un equip es fica en una dinàmica d’aquestes característiques necessita una victòria amb urgència per no ficar-se en enrenous. Ara per ara, els del barri del Canal ocupen quinzena posició a la classificació, just a la posició de promoció de descens.

L’últim partit contra el Sant Andreu de la Barca, equip situat una posició per sobre dels blanc-i-blaus, va començar força bé. Els entrenats per Rafa Martínez estaven ben posicionats i trobaven espais per aprofitar la profunditat dels seus davanters. D’aquesta manera es van avançar amb un gol de Jordi Pons després d’una passada de la mort d’Erik Serrano, qui va guanyar amb facilitat l’esquena a la defensa (1-0).

L’Atlètic Incresa va patir un desgavell de joc durant 30 minuts fatídics.

Però, un cop superat el primer quart d’hora, l’Atlètic Incresa va recular 15 metres les seves línies esperant matar el partit a la contra. I ho va pagar car. El Sant Andreu de la Barca es va fer amb el control de la pilota i ho va aprofitar. Després de més d’un avís, i fins i tot una pilota al pal, va arribar l’empat a 1 aprofitant un refús en una jugada a pilota aturada (1-1). El joc dels locals havia desaparegut i l’Incresa es dedicava a aguantar com podia els atacs visitants. L’1 a 2 arribava després d’una bona jugada col·lectiva i l’1 a 3, aquesta vegada amb fortuna, després d’una serie de rebots desafortunats dins de l’àrea. En 30 minuts, l’Atlètic Incresa havia desaprofitat el bon inici de partit i es mostrava, davant la seva afició, com un equip inferior al rival.

A la segona part els del barri del Canal van millorar molt el joc i el matx es convertia en un duel igualat. Si l’Atlètic Incresa hagués aconseguit un gol es ficava de ple en la lluita per l’empat o, qui sap, si per la victòria. Però tot i que gaudien d’un domini territorial, costava molt crear ocasions. Ben poc va necessitar el Sant Andreu de la Barca per fer l’1 a 4 sobre el minut 64 de cap a la sortida d’una falta lateral. Les opcions incresianes s’havien esgotat. Només quedava temps per a que al minut 84 Erik Serrano fes el 2 a 4.

Sensació d’impotència al Ricard Ginebreda. El proper partit de l’Atlètic Incresa és diumenge a les 12:15, jornada electoral, al camp del Sant Just Desvern, equip de la mitja taula del grup vuitè de Tercera Catalana. No serà una plaça fàcil per buscar la llum al final del túnel. 

Fitxa tècnica

Atlètic Incresa: Alejandro López, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jesús Sampedro, Jordi Vargas, Jordi Pons, Erik Serrano, Daniel Domínguez, Marcos Bonilla, Francesc Canals i José Manuel Rubio. Suplents: Jordi Pujadas, Eric Garcia i Ángel Barroso.

Sant Andreu de la Barca: Daniel Albesa, David Cano, Cristian Moreno, Víctor Ramírez, José Miguel Albesa, Alejandro González, Victor Manuel Pérez, Daniel Romero, Salvador Rodríguez, Joan Garriga i Axel Barcelo. Suplents: Hicham Achhiva, Carlos González, Zakari Fasaini, Carlos Pérez, Carles Bacardi i Miguel Ándel Abad.

Gols: 1-0 Jordi Pons (13′), 1-1 Daniel Romero (31′), 1-2 José Miguel Albesa (36′), 1-3 Daniel Romero (39′), 1-4 Daniel Romero (62′), 2-4 Erik Serrano (87′).

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter. 

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *