Victòria encoratjadora pel CN Molins de Rei

L’equip de waterpolo del CN Molins de Rei ha viscut aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada per 13 a 8 contra el Moscardó.

Foto d'equip del CN Molins de Rei // CN Molins de Rei

Foto d’equip del CN Molins de Rei // CN Molins de Rei

Es presentava un partit complicat pels de Sergi Pedrerol. Dues derrotes a l’esquena i un dels primers classificats de la lliga com a rival per intentar trencar la mala ratxa. Malgrat tot, el Club Natació Molins de Rei va mostrar-se encertat des del primer moment, deixant de banda els mals començaments.

L’habilitat d’Erik Evered a la porteria, amb intervencions decisives a la primera part, units a la gran actuació de cara a porteria d’Axel Contreras i dels germans Èric i Nil Marsal, van conduir l’equip a la ja esperada primera victòria de la temporada aconseguida amb solvència, 13 a 8.

El proper enfrontament de l’equip tornarà a ser a casa, dissabte 24 de novembre, a les sis de la tarda, contra un dels més clars aspirants a l’ascens a Divisió d’Honor. Es tracta del CN Poble Nou, equip més que potent. Sergi Pedrerol ha fet una crida al públic molinenc perquè assisteixi al partit per tal d’animar l’equip, així com poder gaudir d’un enfrontament amb waterpolo de qualitat.

Recomanacions personalitzades