El Consorci de Comerç de Catalunya aportarà 58.000 euros per modernitzar el model comercial de Molins de Rei

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Molins de Rei per impulsar el comerç del municipi. El Consorci aportarà 58.000 euros per a la promoció i modernització del model comercial de Molins de Rei.

Jordi Vilaprinyó, Xavi Paz i Josep Maria Recasens van signar el conveni al despatx d'Alcaldia // Ajuntament de Molins de Rei

Jordi Vilaprinyó, Xavi Paz i Josep Maria Recasens van signar el conveni al despatx d’Alcaldia // Ajuntament de Molins de Rei

El conveni signat entre el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i l’Ajuntament permetrà l’impuls de diferents actuacions de promoció del Mercat municipal, la millora dels seus serveis comercials i la implementació de noves tecnologies, així com diverses accions socials i mediambientals, segons ha informat l’Ajuntament. El Consorci, que és l’entitat gestora de les polítiques públiques de promoció del comerç, l’artesania i la moda a Catalunya, aportarà 58.000 euros. Aquest finançament també es destinarà a consolidar i promoure el centre comercial a cel obert del municipi.

El conveni es va signar el passat dijous 8 de novembre amb la presència de l’alcalde, Xavi Paz; el director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Josep Maria Recasens; i el president de la Unió de Botiguers, Jordi Vilaprinyó. El nou conveni s’ha signat un any després de que es fes un altre de similar però per un valor inferior -10.560 euros- i, en aquell cas, centrar exclusivament en la dinamització comercial del Mercat Municipal.

Per a Xavi Paz, aquest nou conveni reforça “l’aposta del comerç com un sector genera ocupació i dinamisme a la nostra vila”. L’alcalde celebra la signatura del conveni, que aportarà finançament per accions relacionades amb el comerç, i recorda que “complementa les accions de promoció i ajudes fiscals que estem aplicant des de l’Ajuntament al sector”.

Recomanacions personalitzades