Bona actuació del CE Molins de Rei en el torneig de judo de Can Carelleu

Diumenge es va celebrar a Barcelona el torneig de judo Can Carelleu, en el qual van participar alguns dels alumnes judoques del CE Molins de Rei aconseguint grans resultats.

La secció de judo no para de créixer // Jose Polo

La secció de judo no para de créixer // Arxiu — Jose Polo

Aquest cap de setmana a la capital catalana es va realitzar el torneig de judo Can Carelleu en el que alguns dels protagonistes van ser nois i noies que practiquen aquest esport al CE Molins de Rei. També van participar altres clubs com son els Maristes, de Valladolid, el Yawara i el Llúria.

El torneig va consistir en dur a terme una serie de lligues de quatre.  Els alumnes molinencs que van aconseguir la primera plaça en la seva categoria van ser Victor Espinosa, Rubèn Rodríguez  David Gonzàlez  Marcos Moral i Xenia Caballero. En una segona posició van finalitzar Arnau Garcia, Hugo Alcalde i Diego Cabaleiro.

I per últim, van poder aconseguir  una tercera plaça de podi Miquel Blasco, Pau Pavón, Marc Marquez, Ferran Duran i Jorge López. Tot i que el temps no va acompanyar a l’esdeveniment, els alumnes i respectives families van  gaudir de la diada esportiva.

Recomanacions personalitzades