Empat amb gust amarg

CFS Molins 99 5-5 Palson Collbató. Quan semblava que la victòria seria pels locals els últims cinc minuts de partit han desfet la bona feina dels molinencs.

El CFSMolins99 5-5 Palson Collbató

El matx es va fer massa llarg per al molinencs // Laura Fernández

El CFS Molins 99 començava trepitjant fort i amb molta actitud per seguir sumant victòries, amb el gran suport de tots el aficionats que omplien el Poliesportiu la Sinia. El Palson Collbató, un equip amb característiques similars a la dels molinencs i clara vocació ofensiva, visitava el fortí molinenc.

El Collbató obria el marcador al minut 4 en una primera part que va ser extremadament igualada en el domini del joc. Els visitants prenien la iniciativa del partit i feien el seu segon gol de falta directe (0 a 2). Poc després, el CFS Molins 99 aconseguia aproximar-se en el marcador fent el 1 a 2. L’empat no va trigar en arribar, es feia el 2 a 2 i aixi tota la primera part, un joc caracteritzat pel tira i afluixa  d’ambdós equips. Es va arribar al descans amb un 3 a 3 a l’electrònic i tot per decidir.

Els últims cinc minuts de partit van impedir la victòria molinenca

La segona part va ser tot el contrari, on el domini el va tenir el CFS Molins 99. Nombroses i bones jugades col·lectives definien el resultat, un 5 a 3 al Poliesportiu la Sinia a falta de 5 minuts pel final del matx. Semblava, doncs, que el partit acabaria amb una victòria local. Però en el últims cinc minuts l’equip visitant va aprofitar la seva qualitat per empatar el partit. La bona feina dels locals durant la segona part s’esfumava després d’un últim tram fatídic. Sense cap mena de dubte, el resultat final de 5 a 5 va poder ser una victòria del Club Futbol Sala Molins 99.

 Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades