El Molins de Rei CF no remunta el vol

Molins de Rei CF 0-3 Sant Esteve Sesrovires. Nova derrota a casa en la visita del líder al Municipal Josep Raich. L’equip segueix tenint problemes en la sortida de pilota i la elaboració de jugades.

El Molins de Rei CF passa per un moment complicat de la temporada // Arxiu — Jose Polo

En un moment desconcertant de la temporada, quan es comencen a definir les aspiracions, el Molins de Rei Club de Futbol es troba perdut. La visita del Sant Esteve Sesrovires era una motivació per plantar cara al líder i començar a remuntar posicions a la taula, però l’equip no va estar a gust en el terreny de joc i segueix sense trobar la formula per vèncer.

A la primera part els molinencs van començar bé, la pressió a primera línia era present i tancaven als visitants al seu camp, que amb un joc ràpid traçaven jugades d’atac. Fins que al minut 30, Jonathan Cabido va inaugurar el marcador a favor del líder (0-1). La defensa no havia estat bé, però el xiulet del descans permetia als locals fer un pensament i corregir aspectes.

Però com ja és més habitual en aquesta temporada, el Molins a la segona part es va desinflar. Al minut 57 Pol Tutusaus feia el 0-2 i la remuntada la posava més lluny encara. El joc local no millorava, i no és que els visitants fessin un futbol molt més vistós que els molinencs, però feien un futbol efectiu que els permet ser els líders de la classificació.

Deu minuts més tard va arribar la sentència amb el 0-3 obra, de nou, de Jonathan Cabido, davanter titular del St. Esteve que ja acumula 22 gols en 11 partits de lliga. El matx va posar punt i final amb una nova derrota, quarta de la temporada, i unes sensacions no gaire favorables. L’equip s’ha d’implicar més, hi ha manca de intensitat, sobretot a les segones parts.

Per segon partit consecutiu va tornar a jugar un juvenil, aquest cop fou “Chufo” que va jugar tot el partit.

Carles Capella, que acostuma a protagonitzar les millors accions del conjunt molinenc en atac, no va tenir el dia, i el protagonista del Molins va ser el davanter de 18 anys Marc Fuxa “Chufo”, jugador del Juvenil A molinenc, que va jugar els noranta minuts del partit, fent una destacable actuació.

L’equip de Joan Garcia es queda en onzena posició i la setmana vinent viatja a Torrelles, equip amb només un punt per sobre, amb la intenció de capgirar aquest mal inici de temporada, on el problema és més una qüestió moral que no per manca d’aptituds. 

Fitxa tècnica

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Oleguer Pujol, Jordi Sànchez, Nelson Nicola, Joan Gosa, Joan Torelló, Francisco Alcaide, Carles Capella, Alex Agudo, Marc Fuxa, Jordi Ganduixer. Suplents: Andreu Margarit, Christian Agudo, Mario Martin, Oriol Pros i Jordi Prats.

St. Esteve Sesrovires FC: Marc Galceran, Albert Torreguitart, Javier Sanz, Miguel Angel Alarcon, Jonathan Cabido, Jonathan Allende, Alex Moya, Carlos Santana, Borja Vilardebo, Aldo Moreno, Pol Tutusaus. Suplents: Carlos Muñoz, Sergio Garcia, Daniel Medina, Pedro Campanario, Arnau Companys.

Recomanacions personalitzades