La força del voleibol

L’AEM presenta els seus equips amb un èxit de participació. La família del voleibol reivindica la seva força en un matí que va finalitzar amb una derrota del primer equip. 

L'AE Molins no va poder acabar la festa amb una victòria // Jose Polo

L’AE Molins no va poder acabar la festa amb una victòria // Jose Polo

El vermell de la secció de voleibol de l’Associació Esportiva Molins de Rei va envair el Poliesportiu Municipal el passat diumenge dia 10 de novembre en motiu de la presentació dels seus equips. Les graderies van mostrar el seu millor aspecte, plenes de gom a gom, en un matí que va reunir a més de 300 persones des de les 9 del matí fins a les tres de la tarda, quan va acabar l’acte que va tenir la presència de Jaume Argilés, membre de la junta directiva de la Federació Catalana de voleibol i de Miguel Zaragoza, primer tinent d’alcalde de Molins de Rei.

Així doncs, des de primera hora, tots els equips de la secció van anar jugant els seus partits –podeu llegir les cròniques a la pàgina de Facebook de l’entitat– i al acabar es feien la foto d’equip per a la temporada 2012 – 2013. Per cloure el matí el primer equip va rebre la visita de les Panteres Grogues, que van guanyar a les molinenques per 1 set a 3.

Tot els equips van posar junts per fer-se una foto de família // AEM

Tot els equips van posar junts per fer-se una foto de família // AEM

En el primer set l’equip visitant es va mostra molt superior a l’AE Molins. Les Panteres Groques eren més contundents en el remat, estaven més encertades en el bloqueig i això feia invisibles les virtuts del l’equip molinenc. Les visitants es van emportar el primer set per 15 a 25. En el segon set les molinenques van millorar el seu joc, tot i que la millora no va ser suficient per superar a les visitants i es va arribar al final amb 17 a 25.

El partit estava molt complicat per l’AE Molins però en el tercer set les vermelles van treure el seu millor joc. Es va veure un gran voleibol per part dels dos equips en aquest període, que va ser molt emocionant. Cap dels dos conjunts era capaç d’escapar-se a l’electrònic i, fent un gran esforç extra, les molinenques van guanyar per 28 a 26. El quart set també va ser igualat però les jugadores visitants van tenir la calma suficient per guanyar 22 a 25 i fer-se definitivament amb el partit.

Viu Molins de Rei va explicar el partit del primer equip en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades