Victòria del femení d’handbol contra un rival directe

Gavà 21-27 CE Molins de Rei. Les entrenades per Isa Rabassa aconsegueixen, amb patiment, una victòria a la pista del Gavà, un dels rivals directes en la lluita per l’ascens de categoria. 

Les molinenques van jugar millor a la segona que a la primera part // Marta Pedrola

Les molinenques van jugar millor a la segona part // Arxiu — Marta Pedrola

Victòria important del sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei a la pista del Gavà (21-27), un dels rivals directes en la lluita per l’ascens de categoria. Important pel rival però també pel moment, tot just després de perdre contra el Granollers, potser el gran rival de les molinenques una temporada més.

Conscients del que es jugaven, els nervis van perjudicar a les molinenques durant la primera part, on algunes precipitacions en l’atac posicional van fer que el Gavà jugués força còmode. En defensa les entrenades per Isa Rabassa també estaven per sota del seu nivell, amb problemes en la zona central i l’1 contra 1 de les jugadores locals. Amb un resultat de 14 a 12 a favor del Gavà es va arribar al descans.

A la represa, les molinenques van millorar el seu joc, el·laborant els seus atacs amb més calma. La tranquil·llitat va donar-li l’avantatge a l’electrònic al CE Molins de Rei. Llavors va aparèixer el millor nivell de la defensa molinenca, i amb aquesta defensa els contraatacs, i les visitants es van poder escapar a l’electrònic.

Però encara quedava molt de partit per davant i les locals van decidir fer una defensa molt avançada que pressionava molt a les laterals molinenques. La idea de l’entrenador local era bona però llavors el CE Molins de Rei va controlar la situació aprofitant els espais que deixava el Gavà i així es van fer amb el partit.

El proper partit del CE Molins de Rei serà a casa dissabte 17 de novembre contra el Vilamajor a les 19.15h. No és un equip que hagi de posar en problemes a les molinenques però, en això de l’handbol, mai se sap.

 

Recomanacions personalitzades