Dos partits, zero punts

El CN Molins de Rei perd el seu segon partit a la piscina del Rubí (11-8) i deixa a zero la seva puntuació a la lliga.

El CN Molins de Rei no ha començat bé la temporada // Arxiu — Ariadna Buendia

Segon partit i segona derrota pels molinencs, que van deixar veure clarament les seves mancances. Un Rubí més que encertat va saber aprofitar les jugades amb superioritat numèrica i es va col·locar al tercer quart amb un imponent 9 a 2.

Un partit amb mal començament pels de Sergi Pedrerol, pedra que arrosseguen de fa temps. Els mals inicis de partits han estat, des de fa temporades, el problema principal del Club Natació Molins de Rei. Problema que els ha costat, com en aquest cas, derrotes doloroses.

Tot i el mal partit i el mal resultat, des del club es destaca l’actuació dels jugadors juvenils que van participar al partit, així com de Nil Marsal, que amb 5 gols en dos partits, es converteix en el màxim golejador de l’equip.

El proper enfrontament serà dissabte 17 de novembre a casa contra el Moscardó, nouvingut a la categoria. Com sempre, dissabte a les sis de la tarda a la Piscina Municipal.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Dos partits, zero punts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *