La quarta consecutiva

CE Molins de Rei 60-48 Cornellà. El femení de bàsquet aconsegueix la quarta victòria consecutiva. Van guanyar gràcies a la seva superioritat durant gairebé tot el partit. 

El públic va acomiadar les molinenques amb una gran ovació // Laura Fernàndez

El públic va acomiadar les molinenques amb una gran ovació // Laura Fernàndez

Com ja és habitual, el Poliesportiu Municipal estava ple de molinencs disposats a animar a l’equip de Pere Galimany, que aquesta vegada havia veure’s les cares amb el Cornellà. El femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei passa per un moment molt dolç, amb 4 victòries consecutives, signant un inici de temporada magnífic amb 7 victòries i només una derrota que les col·loca en la segona posició de la classificació.

Tot indicava que l’equip no baixaria el pistó aquesta vegada. Des de els primers minuts es podia apreciar que seria un partit molt disputat però que tenia grans possibilitats de continuar amb aquesta ratxa de victòries. De fet, el bon primer quart del partit feia pensar que no seria una victòria gaire complicada. S’arribava al descans amb un 26 a 18 a l’electrònic que deixava el matx obert.

El femení de bàsquet va pel camí correcte

El Cornellà va reaccionar a la sortida dels vestidors, aconseguint fer un gran tercer període tant i capgirant l’electrònic fins a ficar-se per davant al marcador. L’encert en els llançaments de tres va anar castigant les molinenques fins acabar el quart amb un 35-38 a l’electrònic. Desprès dels dos primers períodes treballats, les locals no podien deixar escapar la que seria la seva quarta victòria consecutiva.

Es van créixer i es van posar una altre vegada per davant de les visitants a falta de 5 minuts perquè l’àrbitre xiulés el final del partit. El rival volia remuntar  de nou, però ja era massa tard, el CE Molins de Rei ja havia retallat distàncies i ara si, aconseguia una altre victòria amb un 60-48 final.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades