Viu Molins de Rei se suma a la vaga general

Viu Molins de Rei només informarà sobre tot allò relacionat amb la vaga general durant el 14 de novembre. Totes les noticies que no tenen a veure amb la vaga han estat eliminades de la portada del diari. A més, s’ha eliminat la publicitat. És la manera que de secundar la protesta per part de la redacció.

Els drets que els nostres avis i pares van aconseguir amb esforç i sacrifici s’estan vulnerant constantment i no ens podem quedar de braços plegats. La pèrdua de drets socials i laborals, les polítiques d’austeritat que eleven el nombre d’aturats sense parar mes rere mes, la reforma laboral que vulnera els drets dels treballadors, les retallades en sanitat i educació i la privatització de recursos públics són només alguns dels motius d’una llarga llista que porta a la redacció de Viu Molins de Rei a secundar la convocatòria de vaga general convocada per aquest 14 de novembre.

A més de la situació general, els mitjans de comunicació travessen per un dels seus pitjors moments al confluir la crisi econòmica amb una crisi de model de negoci. El diari El País acaba de fer fora a 129 treballadors mentre el president de Prisa cobra 13 milions d’euros anuals. És tant sols un exemple, en el que portem d’any més de 3.600 periodistes han perdut el seu lloc de feina. Als acomiadaments cal superar una precarització cada cop més present entre els periodistes. No volem periodistes que donen la seva salut i la seva vida per un mitjà de comunicació que els paga un sou indigne i els acomiada quan li va bé sense contemplacions. Tampoc volem becaris treballant durant dotze hores al dia a cost zero per a l’empresa aprofitant-se de les vocacions dels més joves.  Uns mitjans de comunicació cada cop amb menys personal, menys llibertat i més precaritzats donen com a resultat una pitjor qualitat de la informació, afectant així a tota la ciutadania.

Per tot això, Viu Molins de Rei dóna suport a la vaga general i limitarà la seva activitat durant el 14 de novembre a informar de totes les accions relacionades amb la vaga. Una part de la redacció ha optat per fer vaga i una altra treballarà durant el dia de la vaga per garantir el dret a la informació dels ciutadans i tractar d’ajudar a donar ressò a les accions dutes a terme per sindicats i ciutadans durant la jornada. El tancament parcial de la pàgina web deixarà en portada només tota aquella informació relacionada amb la vaga general. A més, s’ha eliminat tota la publicitat de la pàgina web, renunciant als beneficis generats durant el dia de vaga general.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Viu Molins de Rei se suma a la vaga general

  1. 15/11/2012 at 8:02

    BEN FET…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *