Bona part dels equipaments municipals hauran de complir serveis mínims

L’Ajuntament de Molins de Rei i la Generalitat de Catalunya han fixat els serveis mínims per la vaga general del 14 de novembre en els serveis d’atenció al públic, assistencials i educatius. Els equipaments d’àmbit cultural i esportiu podrien romandre tancats durant tot el dia. 

El CAP La Granja tindrà dues metgesses al matí i un metge a la tarda // David Guerrero

Gran part dels equipaments amb serveis mínims mantindrà l’horari d’obertura però hi haurà menys personal treballant. A la llar d’avis s’ha establert, segons l’ajuntament, “el personal necessari per atendre els residents”; els serveis mínims als serveis socials d’atenció primària consistiran en una educadora i una treballadora social, mentre que al CAP hi haurà dues metgesses al matí i un metge a la tarda. Al Centre d’Ocupació i Desenvolupament Joan  N. García-Nieto “es farà atenció al públic”,  i a la deixalleria s’anul·larà la recollida a domicili. A més a més, Ràdio Molins de Rei farà “una programació especial durant el matí per cobrir i informar de les incidències durant la jornada”.

D’altra banda, a les llars d’infants hi haurà com a mínim, segons els dictats de la Generalitat, una persona de l’equip directiu i un terç de la plantilla treballant. A les que depenen de l’ajuntament (el Rodó, el Molí i la Traca), concretament hi haurà “serveis mínims que garanteixen l’atenció adequada dels infants”, tot i que “el servei de menjador dependrà de cada empresa gestora”. A les escoles d’educació ‘infantil i primària, ja siguin públiques o concertades, hi haurà d’haver una persona de l’equip directiu i un docent per cada sis aules, i a l’Escola de Música hi haurà “personal per atendre els alumnes”.

Hi haurà equipaments que no faran modificacions al servei habitual. És el cas del Servei d’Atenció Municipal (SAM), que seguirà funcionant de 8 del matí a 8 del vespre. El mercat municipal obrirà de 8 a 14h i de 17 a 20h, i l’atenció al públic de Ca n’Ametller serà de 8 a 15 hores.

Equipaments sense serveis mínims

Els serveis municipals de Molins de Rei dels quals segons l’ajuntament “no es pot garantir l’obertura” perquè no se n’han fixat serveis mínims són els d’àmbit cultural, esportiu i lúdic. És el cas de la Biblioteca Pau Vila, la Federació Obrera, els centres comunitaris de L’Àngel i el Pont de la Cadena, el Punt Jove, el poliesportiu municipal, la piscina, l’arxiu i el museu.

  • David LLoberas

    Contra el capital, vaga general!!!!

  • Teresa

    No entiendo eso de que: Ràdio Molins de Rei farà “una programació especial durant el matí per cobrir i informar de les incidències durant la jornada”. su programación se acabó a las 11 h, y no hubo nada de especial, pero no sin antes de hacer la tertulia política de los miércoles con representantes entiendentodo de los partidos politicos locales, que siempre hablan de lo mismo y son unos aburridos cansinos, hablando hoy de : el trabajo y de los empresarios, cuando ellos son los menos adecuados para hablar de este tema ya que no trabajan ni han trabajado en nada. y luego como remate el otro cansino Sr. Paz con su clásica e ininteligible bleneborrea, dándo siempre la paliza sin decir nada entendible, y luego paseándose toda la mañana con los huelguistas en la Pza. Catalunya. ¿ No hubiese sido mejor que RMdR hubiesen cerrado por completo o que se hubiese limitado a dar solo y exclusivamete información de la evolución de la vaga, y durante todo el día.? . Tampoco entiendo quienes se creen que tiene autorización, y gozan de total impunidad, en pegar en las puertas de las tendas, sin autorización del propietario, los carteles de “TANCAT PER VAGA” , provocando intimidadción y sin respeto alguno a la propiedad privada.

  • joan pere

    Cal donar les felicitacions a la CUP,que en una jornada de vaga general a fet la seva campanya electoral, això si tallan el tren de les 7:45, tirant petardos tot el dia (es veu que per això no es retalla) pintan parets, locals i coaacionat a la gent per tancar botigues (nomès cal veure qui composaba el piquets, per cert cap persona de UGT ni CCOO sindicats convocants) , que tornaven a obrir una vegada pasat el piquets: Per cert no se pas si l'informació d'un periodiste es anar darrera del piquets o be donar-se una volta quant no hi son? Per ultim veien video i fotos sembla ser que les comptes no sorten