Una mala segona part castiga al Molins de Rei CF

Vista Alegre 3-0 Molins de Rei CF. Derrota al camp del quart classificat en un partit on la feina ben feta a la primera part es va desaprofitar amb un mal segon temps.

Les coses van anar bé pel Molins de Rei CF fins al descans // Adrià Casaín

Les coses van anar bé pel Molins de Rei CF fins al descans // Adrià Casaín

Visita incòmode pel homes de Joan Garcia la del Muncipal de Can Vinader, en un moment complicat de la temporada on els equips comencen a demostrar per a quines aspiracions volen lluitar. Als primers minuts els dos equips es van repartir cops. S’acostaven amb timidesa a l’àrea rival però sense perill per cap dels dos conjunts.

El Vista Alegre va deixar clar des del primer minut que la seva filosofia és semblant a la del Molins de Rei CF, jugant ambdós equips amb un clar 4-3-3, amb defensa avançada per reduir les dimensions del camp i un mig del camp protagonista que el·labora fins que la davantera acaba la feina. Amb idees de joc tant similars el partit se’l emportaria l’equip que millor apliqués la fórmula, i aquests van ser els locals. La primera part del Molins va resultar positiva, i a la mitja part, en el típic bar de camp de futbol, es comentava la simetria entre les dues esquadres i que el primer en marcar ho tindria fet.

El juvenil Omar Córdova, del 94, va debutar entrant en els últims deu minuts i fent una bona actuació al mig del camp.

A la segona va canviar l’orientació del partit. Al minut 54, Sergio Borrallo, feia el 1-0 després que Oriol Pros, titular en el partit per l’absència de Ferran de Palol, hagués aturat el primer remat però no el rebot. Sense opció a reaccionar per part del Molins, el Vista Alegre va fer el 2-0 en un tres i no res, on la defensa va estar desafortunada. Amb el marcador en contra el mister va voler aportar més toc i control al mig del camp amb l’entrada de Jordi Ganduixer per Francisco Alcaide. Més tard, Mario Martín entrava per Joan Gosa.

La gran pressió que iniciava el conjunt local en primera línia dificultava la sortida de pilota molinenca i feia més i més difícil la remuntada. A quinze minuts pel final els locals van sentenciar el matx, fent el 3-0, obra d’Adrián Pérez.

El Molins de Rei CF s’està complicant l’objectiu marcat a principi de temporada: l’ascens. Tindrà una gran oportunitat per seguir creient en que és possible el pròxim dissabte 17 a les 18:15h al Municipal Josep Raich. L’equip molinenc rep als líders de la lliga, el Sant Esteve Sesrovires, en un partit que es presenta molt atractiu i dur físicament.

Vista Alegre, U.D: Miguel Angel Lara, Adrián Pérez, Alberto Encomienda, Albert Tornel, Sergio Borrallo, Víctor Santos, Alexis Díaz, Juan José Núñez, Frances Sosa, Hugo Araujo i Sergio Cesena.

 

Molins de Rei CF: Oriol Pros, Jordi Sànchez, Andreu Margarit, Joan Gosa, Oleguer Pujol, Nelson Nicola, Joan Torelló, Alejandro Agudo, Carles Capella, Jordi Prats, Francsico Alcaide. Substituits: Mario Martín, Jordi Ganduixer, Omar Córdova i Christian Agudo.

Recomanacions personalitzades