Tornen a robar al bar Sport

El bar Sport del barri del Canal ha tornat a patir un robatori. Els lladres van entrar de matinada amb un gran soroll que va alertar els veïns. L’alarma va saltar però quan la policia va arribar ja no els va trobar. Es van emportar la caixa i els diners d’una màquina escurabutxaques.

El bar Sport ha patit diversos robatoris en els últims mesos // Jose Polo

El bar Sport ha patit diversos robatoris en els últims mesos // Jose Polo

El bar Sport, situat al carrer Sant Isidre del barri del Canal, ha patit el segon robatori en menys d’un mes i amb un sistema molt similar però, aquest cop, més sorollós. Els fets van passar la nit del divendres 26 d’octubre a les quatre de la matinada. Els lladres van entrar al local forçant la persiana amb alguna eina similar a un matxet, el que va provocar un soroll important. Posteriorment, per entrar a l’interior, van trencar un vidre.

El trencament de la persiana i el vidre va ressonar i els veïns dels pisos propers a l’establiment es van despertar. A més, ràpidament va començar a sonar l’alarma de seguretat, el que va posar en alerta a la propietària del bar, que va trucar al moment als Mossos d’Esquadra.

Reacció dels veïns

Davant el fort soroll i la sirena sonant al mig de la matinada, alguns veïns van començar a cridar i insultar als lladres des dels balcons amb l’objectiu de que desistissin del seu objectiu. Mentrestant, la policia estava de camí. Quan els cossos policials van arribar, els lladres ja havien marxat.

“Ens van obrir la caixa registradora i es van endur els diners d’una de les màquines escurabutxaques”, ha explicat la propietària del bar a Viu Molins de Rei, assegurant que encara podria haver estat pitjor: “Van fer malbé una segona màquina escurabutxaques però no els hi va donar temps a agafar els diners”.

El bar Sport compta amb una videocàmera de seguretat que va enregistrar el robatori. El robatori ja s’ha denunciat i la cinta es troba en mans dels Mossos d’Esquadra. Aquest succés s’ha produït quan encara no havia passat un mes d’un robatori al mateix bar valorat en 2.300 euros. Sense dades estables de l’activitat delictiva a Molins de Rei en les últimes setmanes, els robatoris a comerços i empreses de Molins de Rei han pujat un 46% segons les últimes dades facilitades per l’Ajuntament.

Recomanacions personalitzades